Nowy banner właśnie się pojawił. Jak zwykle najwięcej problemu sprawiło mi pozbycie się tła u Davosa i Maupy.
Góra banneru pokazuje naszą wspaniałą Administracje, natomiast dół wypełniony jest zgłoszonymi do konkursu użytkownikami.
Nowy banner właśnie się pojawił. Jak zwykle najwięcej problemu sprawiło mi pozbycie się tła u Davosa i Maupy.
Góra banneru pokazuje naszą wspaniałą Administracje, natomiast dół wypełniony jest zgłoszonymi do konkursu użytkownikami.
Widzę! Jestem po lewej stronie!! Jak można mnie umieścić po lewej stronie? Ja lewicą gardzę! Arghhhhhh!! Hurr, durr!!
propos tego, gdzie się podział Wojtek? i Neo? smuteczek z tym konkursem jednak, prócz tych co się zgłosili mogłeś też wrzucić tam tych stałych bywalców. Wojtek pewnie nawet nie zauważył tego tematu albo zignorował wszystkie prócz polityki. szerszy baner zrobić i się zmieszczą wszyscy, a jeszcze obok Love jest miejsce.
propos tego, gdzie się podział Wojtek? i Neo? smuteczek z tym konkursem jednak, prócz tych co się zgłosili mogłeś też wrzucić tam tych stałych bywalców. Wojtek pewnie nawet nie zauważył tego tematu albo zignorował wszystkie prócz polityki. szerszy baner zrobić i się zmieszczą wszyscy, a jeszcze obok Love jest miejsce.
Moris299, Trudno stwierdzić, czy dziewczyna ładna, bo poza brzuchem i dłońmi nic nie widać, natomiast łatwo powiedzieć, że nie jest zbyt higieniczna, bo do podcierania należy używać papieru toaletowego a nie palca, pomijając już rozmazywanie tego na swoim brzuchu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum