icywind, MS nie może być, bo tego używa. Przecież wyraźnie napisałem, że "gówno i masony" oznacza wszystko czego Węgiel nie używa.
Ja jakoś dziwnie przeczytałem "tego nie używam to..."
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie mam synchronizacji Historii.
Nie mówię, że Mozilla to gówno, to bardzo dobra przeglądarka, ma swoje minusy ale fakt wprowadzenia tego co wprowadzą zasługuję na :smarujedupesmalcem:
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Mam zakładki, otwarte karty i SpeedDial i hasła. Z tym, że korzystam z Opery a Opera nie szpieguje bo nie ma po co. Jest to Polsko-Norweska aplikacja więc z NSA raczej nie współpracują ani z innymi korporacjami też a sama nie wyświetla żadnych reklam.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie przesadzaj z tym standardem. Standard to 4 przy zwykłym użytkowaniu i 8 przy graniu. Tylko specjalistyczne aplikacje potrzebują więcej niż 8 GB. Sam mam 8 na komputerze, ale gdy patrzyłem w procesy to aż mi się płakać chciało. Każda karta = nowy proces, każdy dodatek = nowy proces. Jak mam uruchomionych 8 procesów tylko od Chrome'a to ja wolę jeden od Firefoxa. Po za tym Firefox jest dużo bardziej konfigurowalny i jak dotąd nie znalazłem stron, z którymi by się gryzł. A z Chromem mi się zdarzało.
Akurat wiele procesów jest spoko, gorzej, że zużywają tyle zasobów...
[ Dodano: 2015-09-07, 15:10 ]
I widzu jeśli dla ciebie to, że PO RAZ MILIONOWY Google stosuje zjebane sztuczki żeby tylko jak najwyżej zarobić. Nawet jebło równa sos to z odbieraniem jakieś funkcjonalności czy czegoś co wkurza ludzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum