Wiecie co jest trochę pojebane? Że temat niby poważny i pomocny i w ogóle a 3/4 jego objętości to jakieś pieprzenie o tym jak nazwac jakieś gówno, które będzie coś tam pierdziało w szaucie i przeciwko wprowadzeniu którego jest sporo osób. Dejcie tu tego dziwnego typka co trzyma w łapach słowo Widzu, że niby taki typowy, tylko wstawcie tam "Forum"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A to i usunięty offtop też był? To nie załapalem się.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
TY może z tego nie korzystałeś, ale NIEKTÓRZY owszem. Nie chce mi się co chwilę logować na imgurze i grzebać w albumach. Nie jesteś pępkiem świata, wenglu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum