No, internauci powątpiewają w brak zawartości kupy w tym żarciu. A inni rzucają mu teraz wyzwanie żeby stworzył kupę o smaku żarcia
No ale to bez sensu. jeśli ma smakowac jak kupa to przecież można to robić w całości z kupy a nie z substytutów. To raz. Zrobienie kupy o smaku żarcia to interesujące wyzwanie. To dwa. Żeby zrobić żarcie o smaku kupy trzeba najpierw wiedzieć jak smakuje kupa. Co znaczy że właściciel restauracji jadł i się zna i wie co robi. To trzy. Dawidiuszowi nie pasowała gadka o wielkich kutasach i doświadczeniu seksualnym w kontekście śmierci dziewczynki więc przerzucił wątek na temat, o którym coś wie: gówno. Brawo Dawidiuszu. To cztery.
Pięć: temat do wywalenia.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
macbed, jej to już wszystko obojętne, ale chodzi o sam fakt... Żebyś zrozumiał. Użyję porównania. Nie sra się tam, gdzie jesz. Pewnych rzeczy nie powinno się łączyć - pomimo, że lubię czarny humor.
Piszesz mi tak, "żebym zrozumiał", a sam nie zrozumiałeś. Ten post był zbędny.
JankielKindybalista85, tak naprawdę zacząłem o kupie, żebyś i Ty mógł się wypowiedzieć. Dobra, nie gadam już z Tobą bo Pani premier Kopacz mi zabroniła.
_________________ 1) "We can't avoid the battle, but we can choose the battlefield."
2) Secret Service - Tajemnicza Zastawa
Podobno pierwsze zamówienie złożyły polskie modelki.
Swoją drogą już widzę te rozmowy:
- Kochanie, może skoczymy do tego nowego baru, który niedawno otworzyli?
- Eee, czy ja wiem... Ponoć serwują tam strasznie gówniane jedzenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum