Davos, nie chciałbym łączyć śmierci tej dziewczynki z "działem" jednego z użytkowników, dlatego wolę już mały offtop zrobić. Nie, nie interesuje mnie to co ten kolega ma w majtach.
_________________ 1) "We can't avoid the battle, but we can choose the battlefield."
2) Secret Service - Tajemnicza Zastawa
Dawidiusz, spoko, niczego nie będę łączyć. Temat zostanie tu, gdzie jest, a spam poleci do kosza.
Ale dajcie mi się jeszcze chwilę nim nacieszyć bo przyznam, że wprawił mnie w cholernie dobry nastrój Zwłaszcza ten post V - r o prawiczku Zawsze mnie bawi, gdy pisze to ktoś, kto nagą przedstawicielkę płci pięknej widział jedynie w formacie jpg, a na żywo tylko wtedy, gdy miał 5 lat i podglądał rodzinę w łazience (bez urazy, piszę nie o konkretnej osobie, a ogólnej postawie ludzi, którzy tak robią ). Szydera z czyjegoś niedoświadczenia seksualnego może być bronią o dużej sile rażenia, ale by móc nią dobrze władać, wypadałoby najpierw samemu odblokować odpowiedniego achievementa
Zawsze mnie bawi, gdy pisze to ktoś, kto nagą przedstawicielkę płci pięknej widział jedynie w formacie jpg, a na żywo tylko wtedy, gdy miał 5 lat i podglądał rodzinę w łazience (bez urazy, piszę nie o konkretnej osobie, a ogólnej postawie ludzi, którzy tak robią). Szydera z czyjegoś niedoświadczenia seksualnego może być bronią o dużej sile rażenia, ale by móc nią dobrze władać, wypadałoby najpierw samemu odblokować odpowiedniego achievementa
I cały poważny temat do wyjebania w kosz... to forum jest niesamowite.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
macbed, jej to już wszystko obojętne, ale chodzi o sam fakt... Żebyś zrozumiał. Użyję porównania. Nie sra się tam, gdzie jesz. Pewnych rzeczy nie powinno się łączyć - pomimo, że lubię czarny humor.
_________________ 1) "We can't avoid the battle, but we can choose the battlefield."
2) Secret Service - Tajemnicza Zastawa
Dzięki, że nam to uświadomiłeś. Masz rację. Otworzyłeś mi oczy tym apelem. To było jak cios obuchem w głowę.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Love ale to nie prawdziwa kupa tylko "coś" co smakuje jak kupa? Ech, to gmo i chemia w syntestycznym żarciu mimo że naturalne jest dostępne.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum