V - r, spokojnie nie wiedziałem że jest temat z Vines, zresztą i tak tam wszystkie linki są martwe a te są na YT i nie padną więc jak najbardziej to pasuje do tego tematu.
Aha, czyli śmieszne filmiki w temacie ze śmiesznymi filmikami to śmiecenie...no spoko.
W temacie z "Vine" masz odnośniki do nich jak są na tej stronie vine.co a te masz na yt czyli wszystko jest ok
Ale w temacie Vine masz linki które kierują do filmików na stronie Vine.co a nie na yt.
Zresztą wcześniej nawet nie wiedziałem że jest taki dział, filmiki są też humorystyczne oraz nie wszystkie mieszczą się w limicie 7-miu sekund więc jak najbardziej spełniają założenia tematu
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Powiem tak: Długi to co wrzuciłeś od biedy spokojnie mogłoby być tu ale jednak troszeczkę lepiej żeby było tam. Takie "nneeeahhh... a dobra, chuj, spoko!" W żadnym wypadku nie jest to powód, żeby pierdolić o tym przez dwie strony więc proponuję zakończyć tu dyskusję a następny post niech będzie śmiesznym filmikiem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum