znaleźć żródło cytatów i usunąć/zedytować te cytaty, nie, rozpowszechnianie nie jest karalne, będzie ciekawie jak bedziesz startował powiedzmy na radnego i ktoś ci takie cytaty opublikuje
krokiem pierwszym jest wrzucenie tego na kolejne forum. spróbuj tak jeszcze zrobić z samosią, fejsem, a najlepiej 4chanem, a na pewno uda ci się to uciszyć.
zresztą zasada nr 1 internetów: w internetach nic nie zginie.
jedyne zabawne to
WojtekVanHelsing napisał/a:
"Robisz takie błędy jak ty"
i
WojtekVanHelsing napisał/a:
"jem zboze codziennie 2 razy dziennie"
reszta w twoim stylu.
a za legalizacje gwałtu powinni cię za jaja powiesić.
Dobrze, że nie ma już w TV "Wielkiej Gry" bo Stanisława Ryster spadłaby ze swojego słynnego krzesła gdyby miała zapowiedzieć odcinek pod tytułem: "WojtekVanHelsing - życie i twórczość"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Może i trolling. Ale jak za 20 lat przyjdzie co do czego (bo jednak pójdziesz w politykę) to każda linijka z tego co wkleiłeś wystarczy, żeby w nieprzychylnych lewicowych mediach, za pomoca cięcia- gięcia wypowiedzi, zrobić z ciebie miazgę. Jeszcze matury nie zdałeś a oni już Cię mają w garści! I sam im się podłożyłeś! I żegnaj prezydenturo!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kopanie w brudach przeszłości nie ma granic.
"Już jako dwunastolatek był zdeprawowany i skrzywiony do granic."
Jeśli kiedykolwiek będziesz sławny, media będą Cię kochać za te kwiatki.
... oj, Wojtuś, Wojtuś, druga wtopa. Wcześniej pomyliłeś sranie ze staniem, teraz skrzywdzenie ze skrzywieniem Już pomijam fakt, że to improwizacja, jak mógłby wyglądać wycinek z artykułu o Tobie na łamach któregoś z tabloidów
_________________ Nie ufaj rudym
Ostatnio zmieniony przez RudaMaupa 2013-12-17, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
... oj, Wojtuś, Wojtuś, druga wtopa. Wcześniej pomyliłeś sranie ze staniem, teraz skrzywienie ze skrzywdzeniem Już pomijam fakt, że to improwizacja, jak mógłby wyglądać wycinek z artykułu tabloidów o Tobie
kiedyś tłumaczyłam 6 letniej siostrze coś, a ta nie rozumiała. w końcu spytałam się jej "głucha jesteś?" a ona "nie jestem głupia!". i wyszło szydło z wora, tutaj widocznie jest ten sam proces
wiem że to trolling inteligencie i co z tego, skoro i tak to pisałeś. a to że w wieku 12 lat nie jest żadnym tłumaczeniem.
w ogóle nie rozumiem sensu chwalenia się debilnymi cytatami i twierdzenie że to zabawne.
Mhm. Czasami zastanawiam się, czy my po prostu nie żyjemy w alternatywnych rzeczywistościach, które łączą się w internecie. Widziałeś kiedyś, w jaki sposób czasopisma przeinaczają fakty? Największe media tak robią, a wierz mi, na podstawie tych cytatów odpowiednio kreatywny student dziennikarstwa zrobi z Ciebie potwora, który nawet Ciebie zaskoczy
... oj, Wojtuś, Wojtuś, druga wtopa. Wcześniej pomyliłeś sranie ze staniem, teraz skrzywienie ze skrzywdzeniem Już pomijam fakt, że to improwizacja, jak mógłby wyglądać wycinek z artykułu tabloidów o Tobie
kiedyś tłumaczyłam 6 letniej siostrze coś, a ta nie rozumiała. w końcu spytałam się jej "głucha jesteś?" a ona "nie jestem głupia!". i wyszło szydło z wora, tutaj widocznie jest ten sam proces
wiem że to trolling inteligencie i co z tego, skoro i tak to pisałeś. a to że w wieku 12 lat nie jest żadnym tłumaczeniem.
w ogóle nie rozumiem sensu chwalenia się debilnymi cytatami i twierdzenie że to zabawne.
Ten o gwaltach to pisalem akurat z 4 miesiace temu ale to nic nie zmienia.
Zresztą co ci odbilo z tymi gwaltami? Masz jakies niemile wspomienia na ten temat? Ciagle czepiasz sie jakis gwaltów..
Wojtuś radzę nie zadzierać z Shar
"Zresztą co ci odbilo z tymi gwaltami? Masz jakies niemile wspomienia na ten temat? " Jest niezbyt miłe.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Sharvari, Ja mam bardzo dobre zdanie na temat kobiet a bardzo zle na temat feministek..
Zreszta
Janusz Korwin-Mikke napisał/a:
Kobiety nie mogą być zbyt inteligentne – dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej. Inteligentna istota nie wytrzymałaby przebywania przez dłużej niż godzinę dziennie z paplającym dzieckiem! Dlatego właśnie (i nie tylko dlatego) mężczyźni nie lubią wiązać się z kobietami inteligentnymi: instynktownie chcą, by ich dzieci miały dobrą opiekę.
Jestem bardzo mily dla answersa itp.. nie wiem czego chcesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum