Kurwa, walka na żarty moja z 100kg kumplem wygląda poważniej.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Polska jest zdecydowanie krajem zachodnim, do książek nieuku. Półwysep skandynawski + wszystko na wschod od Polski i na poludnie od Wegier to kraje wschodnie.
Europa polnocna, poludniowa itd. nie jest uzywana w polityce, jak juz to dosc rzadko, Europe dzieli sie na północna i południową i nie mierzy sie tylko ze względu na geografie, ale i na kulture, Polska to kraj katolicki, wszystkie kraje zachodnie oprócz Wielkiej Brytanii są krajami katolickimi, każdy kraj katolicki (z Litwą można sie zastanawiać i z paroma zadupiami bylej jugoslawii) to kraj zachodnioeuropejski. Wschodnioeuropejskie sa prawosławne zadupia na wschod nas i jakies kraje protestanckie.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Osmieszasz sie, jestes nieukiem. Polska to kraj jak najbardziej zachodni i tyle, nie wiem jak mozna to w ogole kwestionowac.
Niemcy w których protestantów jest tyle ile katolików są krajem WSCHODNIM
Holandia w której 20% to katolicy a połowa nie należy do żadnego kościoła to WSCHÓD
Skandynawia to WSCHÓD... a, czekaj o tym akurat pisałeś
Islandia to już na dalekim WSCHODZIE leży ..
[ Dodano: 2015-07-10, 15:44 ]
Pomijając to, że mylisz pojęcie kraj katolicki z kraj z większością katoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum