W poniedziałek około godziny 18 policjanci z
Komisariatu Policji w Mszanie Dolnej otrzymali
zawiadomienie od opiekunki obozu kolonijnego
z Warszawy, który odbywał się na terenie
gminy Niedźwiedź (województwo małopolskie).
Kobieta zauważyła dziwne zachowanie trójki
podopiecznych. 17-latka oraz dwie 15-latki
trafiły do szpitala z podejrzeniem zażycia
środków odurzających.
Wezwani na miejsce policjanci zabezpieczyli
biały proszek o wadze około 2.4 gram.
Wstępne badania wykazały, że jest to mefedron.
Nastolatki trafiły do szpitala na obserwację.
Policjanci ustalają, w jaki sposób weszły one w
posiadanie narkotyków.
Grubo polecialy
W ogole z opisu wynika ze nic im sie nie dzialo, dobra faze mialy, i do szpitala pojechaly
Co nie zmienia faktu ze to tepe dzidy. Juz nawet nie chodzi o cpanie, ale ze to zabraly na kolonie.
Wow. W Niedźwiedziu przed wojną urodziła się moja babcia a teraz jakies warszawskie siksy tam ćpią jakieś niepoważne narkotyki. Świat schodzi na psy.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Tak apropo to mam (znaczy miałem bo go wywalili za to) w klasie gościa który się na przerwie naćpał i na lekcji z wychowawcą dostał jakiejś schizy i się w sufit cały czas patrzał nie mógł się ruszyć wgl ani nic i trafił do szpitala i tam zdiagnozowanli, że coś mu się epierdoliło z sercem i już nigdy nie będzie mógł nawet alkoholu pić czy narażać się na jakieś stresy większe szok ogólnie
Tak apropo to mam (znaczy miałem bo go wywalili za to) w klasie gościa który się na przerwie naćpał i na lekcji z wychowawcą dostał jakiejś schizy i się w sufit cały czas patrzał nie mógł się ruszyć wgl ani nic i trafił do szpitala i tam zdiagnozowanli, że coś mu się epierdoliło z sercem i już nigdy nie będzie mógł nawet alkoholu pić czy narażać się na jakieś stresy większe szok ogólnie
Co kto lubi, jak ktoś chce sobie niszczyć zdrowie to jego sprawa. Tylko najgorsze w ćpunach jest to, że zarażają wszystkich ejcem i często atakują ludzi zakażonymi strzykawkami.
Ostatnio zmieniony przez SlownikOrtograficzny 2016-12-15, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum