Spoko Wojtek Idź się połóż spać, ale miskę jeszcze miej w gotowości.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Ja zawsze przyjmę przeprosiny (o ile to do mnie też skierowane) ale szczere a to mi wygląda na robienie sobie jaj albo pijaństwo
[ Dodano: 2015-06-30, 20:42 ]
Zacznijmy od tego, że jak chcesz kogoś przepraszać to chociaż napisz te przeprosiny porządnie a nie:
przwasam saw! pzrymnujedzie?
Szczerze mówiąc nie przepraszałęm icywinda za to jako byłem (przeprosiłbym jakbym mógł go polubić ale chyba nie umiem) tylko za te filmiki, to gówno i te wybryki w marcu ubiegłego roku..
Chcialem ale nie mialem jaj, uwazałem, że to oznaka słabości i tyle.
Tak mnie naszła nagle bez powodu ochota by przeprosić jak wrócilem do domu i tyle, nie róbmy zamieszania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum