Śmieszy mnie jak ludzi mają takie problemy z pirackimi windowsami ale Linuks be. Jakby połowa tych osób przeszła na Linuksa to cena i sposób sprzedaży windowsów uległyby diametralnej zmianie. Ale tak sobie ponarzekałem, nie wiem jak ci pomóc. Poszukaj w ustawieniach "układ klawiatury" jeśli jest coś takiego.
Icy pls nie przynudzaj już. To nie jest tak, że Linux jest Bogiem a Windows śmieciem jednak jest jakiś powód dla którego nawet świadomi użytkownicy obeznani z technologią korzystają z Windowsa
To nie jest tak, że Linux jest Bogiem a Windows śmieciem
Nawet tego (truizmu ) nie powiedziałem tylko napisałem, że jakby więcej osób które się użerają piracąc spróbowało Linuksa to MS bardziej by się starał o klienta.
Moris299 napisał/a:
jednak jest jakiś powód dla którego nawet świadomi użytkownicy obeznani z technologią korzystają z Windowsa
Jednak jest powód dla którego wraz ze wzrostem świadomości wśród badanej grupy rośnie % użytkowników Linuksa Windowsa często trudno porzucić ze względu vendor locka, już nie mówiąc o przyzwyczajeniach więc już nie przynudzaj, że Windows jest używany zawsze tak racjonalnie licząc zyski, plusy i minusy
Ściągnąłem sterowniki. Został mi jeszcze problem braku regulacji jasności i ta nieszczęsna klawiatura. Z jasnością ludzie mają problemy na windowsie 8.1, ale do tej klawiatury nie mam pomysłu. Może źle tasiemkę podłączyłem?
[ Dodano: 2015-06-14, 01:25 ]
Macie jakieś pomysły? Bo chyba trafi mi innego windowsa ściągać
[ Dodano: 2015-06-15, 00:15 ]
Ze znakami jest wszystko w porzadku. To mi prawy alt nie dziala. Od czego to moze byc?
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Klawiature 10x sprawdzalem. Tasiemke tez. A nie dziala mi prawy alt i kilka klawiszy na klawiaturze numerycznej. A nie robilem nic strasznego, zeby sie fizycznie mogla zepsuc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum