x e i [Wczoraj 23:47] macbed: Jak tam Eurowizja?
i [Wczoraj 23:47] icywind: To moje ulubione z tego tematu Bądź trochę mniej oświecony bo własne światło cię oślepia.
i [Wczoraj 23:51] monjiczq: Ok
i [Wczoraj 23:51] SlownikOrtograficzny: Ale co ok?
i [Wczoraj 23:51] monjiczq: Eurowizja ok
i [Wczoraj 23:51] icywind: Tak ogólnie ok
i [Wczoraj 23:52] icywind: Eh
x e i [Wczoraj 23:52] macbed: Kiedy wyniki?
i [Wczoraj 23:52] icywind: Konczita wygra?
x e i [Wczoraj 23:52] macbed: There's no Konczita
i [Wczoraj 23:53] icywind: Kibicuje jej
x e i [Wczoraj 23:53] macbed: *jemu
i [Wczoraj 23:54] icywind: Co to za różnica?
i [Wczoraj 23:54] monjiczq: Konczita prowadzi tylko jurowizje
i [Wczoraj 23:54] icywind:
i [Wczoraj 23:55] icywind: A jest jakiś facet bez brody?
i [Wczoraj 23:57] icywind: Co jest najbardziej szokujące opinie publicznej w ogóle? Temu kibicuje
x e i [Wczoraj 23:58] macbed: Gościu z Azerbejdżanu miał chyba niezły występ
i [Wczoraj 23:58] monjiczq: Tylko szwecja
i [Wczoraj 23:59] icywind: Ale ja nie pytam kto ładnie śpiewa tylko kto oburza polaka katolika
x e i [Dzisiaj 0:00] macbed: Uj wie, nie oglądam tego.
x e i [Dzisiaj 0:05] macbed: 1234 post
i [Dzisiaj 0:08] SlownikOrtograficzny:
x e i [Dzisiaj 0:09] macbed:
i [Dzisiaj 0:14] monjiczq: Polska nie ma ani jednego punktu xD
x e i [Dzisiaj 0:14] macbed: Whut.
i [Dzisiaj 0:21] monjiczq: Mamy 7 juz
x e i [Dzisiaj 0:21] macbed: Ma być trzecie miejsce albo kogoś czeka wiadomo co.
i [Dzisiaj 0:22] SlownikOrtograficzny: eurowizja serjus buznes
i [Dzisiaj 0:22] monjiczq: Ruskie na prowadzeniu hahahhah
x e i [Dzisiaj 0:24] macbed: Nareszcie mam najnowszego ferytejla, let's see
i [Dzisiaj 0:27] Barbra: do ktorego z modow się pisze gdy ktoś mnie obraził?
i [Dzisiaj 0:28] monjiczq: Do mnie
i [Dzisiaj 0:29] Barbra: zbanuj wojtka :<
i [Dzisiaj 0:30] widzu: Od kiedy Australia jest w Europie?
x e i [Dzisiaj 0:30] macbed: I Marcina. "ty chuju" ;/
x e i [Dzisiaj 0:30] macbed: ...widzu, jeśli się nad tym zastanowić... Azerbejdżan, WTF?
x e i [Dzisiaj 0:31] macbed:
i [Dzisiaj 0:31] widzu: Australia zaproszona z okazji urodzin. Ale Azerbejdżan, Gruzja i Izrael są co roku.
i [Dzisiaj 0:32] monjiczq: *ban dla wojtka*
i [Dzisiaj 0:32] SlownikOrtograficzny: No przecież pod Niemcami leży.
x e i [Dzisiaj 0:32] macbed: W Azji.
x e i [Dzisiaj 0:32] macbed: Eurowizja.
i [Dzisiaj 0:32] widzu: Co leży nad Niemcami?
i [Dzisiaj 0:32] SlownikOrtograficzny: Ten Izrael mnie śmieszy zawsze.
i [Dzisiaj 0:33] monjiczq: Oh dwa punkty z uk wowowo
i [Dzisiaj 0:33] widzu: I tak te głosy są z dupy wzięte, bo pięcioosobowa komisja ma ponad 50% głosów.
x e i [Dzisiaj 0:33] macbed: Równo 50% podobno
x e i [Dzisiaj 0:33] macbed: Co nie zmienia faktu, że głosy są z dupy
i [Dzisiaj 0:33] widzu: W zeszłym roku też tak było, na przykład w Anglii Polska zdobyła 12, ale komisja dała 0 i nie przyznali.
i [Dzisiaj 0:33] Ascara: Widzu w sensie? O Danię Ci chodzi?
x e i [Dzisiaj 0:34] macbed: Cześ Askara
i [Dzisiaj 0:34] widzu: Nie. Pytałem Słownika o jakim kraju mówi. Bo pisałem o Azerbejdżanie, Gruzji i Izraelu, a SO wyjechał z Danią.
i [Dzisiaj 0:34] Ascara: Nie wypominaj mi, że weszłam, błagam
x e i [Dzisiaj 0:34] macbed: Weszłaś.
i [Dzisiaj 0:35] widzu: Polska już rozdawała?
i [Dzisiaj 0:35] monjiczq: Nei
i [Dzisiaj 0:35] SlownikOrtograficzny: Pod Niemcami na mapie jezd Australia, trolu.
x e i [Dzisiaj 0:35] macbed: Widzu, Dania jest nad Niemcami, SO pisał o Australii
i [Dzisiaj 0:35] widzu: Ej, w tym roku w Austrii są, tak?
i [Dzisiaj 0:35] Ascara: W ogóle beka, przesłuchałam tą piosenkę eurowizyjną. Te parę punktów co mamy to wyłącznie za jej wózek chyba
x e i [Dzisiaj 0:36] macbed: Ona jest autorką "widziałem orła cień". Mama mi mówiła.
i [Dzisiaj 0:36] Ascara: Podkład nie taki zły, ale ona w ogóle nie ma pary w głosie... Może to kwestia tego, że siedzi, ale nie sądzę, za czasów VM też jej za dużo nie miała, ale wtedy przynajmniej nie zagłuszała jej muzyka
i [Dzisiaj 0:37] Ascara: Do końca piosenki czekałam, aż się rozkręci, muzyka nawet tak, ale wokalistka równo na jedno kopyto... (/_- )
x e i [Dzisiaj 0:37] macbed: http://mistrzowie.org/636981/Ksiundz-na-JoeMonster Taki zajebisty screen w archiwum na minusie
i [Dzisiaj 0:37] widzu: Ej, może Australia została zaproszona specjalnie, bo Eurowizja w tym roku jest w Austrii i chcieli w końcu pokazać, że to inny kraj?
i [Dzisiaj 0:37] widzu: BŁAHAHAHAHAAH, CIUPA ROZDAJE XD
x e i [Dzisiaj 0:37] macbed: Ta, co ciupę pokazała?
i [Dzisiaj 0:37] Ascara: Jaka Ciupa?
i [Dzisiaj 0:37] widzu: Ola Ciupa
i [Dzisiaj 0:38] widzu: Przynajmniej nie Kurzajewski
i [Dzisiaj 0:38] Ascara: A kto to jest?
i [Dzisiaj 0:38] widzu: Ta co ubijała masło u Donatana
x e i [Dzisiaj 0:38] macbed: https://www.youtube.com/watch?v=_DhdtVzROzY
i [Dzisiaj 0:39] widzu: Ej, ale teraz serio, bo nie oglądałem, Szwecja ładnie zaśpiewała czy nie?
x e i [Dzisiaj 0:39] macbed: Znana z tego, że spadły jej majtki.
i [Dzisiaj 0:39] SlownikOrtograficzny: hehe, widzu, ty jak coś wymyślesz #justwidzu'steoriespiskowe
i [Dzisiaj 0:39] widzu: Ej, ten gość z Izraela wygląda jak starsza wersja avka Wojtka xD
x e i [Dzisiaj 0:39] macbed: Przez Was jestem w 47 sekundzie ferytejla.
i [Dzisiaj 0:40] Barbra: hihihi wysyłam donosy :>
i [Dzisiaj 0:40] Ascara: Serio? To już lepiej Luxurię by dali..
x e i [Dzisiaj 0:40] macbed: Kogo
i [Dzisiaj 0:40] widzu: Ej, czemu w Rosji Putin nie rozdaje? xD
i [Dzisiaj 0:41] widzu: O, albo Depardie najlepiej xD
x e i [Dzisiaj 0:41] macbed: u
i [Dzisiaj 0:41] Ascara: No Luxuria przynajmniej wiadomo kim jest, przynajmniej ja wiem... Ta co robi herbatę z tamponów... Ona ociekała mlekiem u Donatana
x e i [Dzisiaj 0:41] macbed: Co
i [Dzisiaj 0:41] widzu: Powinni dać Rolnika, co szukał żony xD
x e i [Dzisiaj 0:42] macbed: Jej nie spadły majtki, nikt jej nie zna.
i [Dzisiaj 0:42] Ascara: No jak nie?
x e i [Dzisiaj 0:42] macbed: No ja pierwsze słyszę
x e i [Dzisiaj 0:42] macbed: Z Donatana znam tylko Ciupę i Cleo
i [Dzisiaj 0:42] widzu: Nie no, Ciupa była wcześniej znana, inaczej by nie skakała do basenu.
x e i [Dzisiaj 0:42] macbed: Ale ja jestem bardzo nie na czasie, więc wiesz
i [Dzisiaj 0:42] Ascara: Nie pamiętacie tego?! http://natemat.pl/95537,l...szatanowi-w-ryj
x e i [Dzisiaj 0:43] macbed: To Wojewódzki jeszcze ma program?
i [Dzisiaj 0:43] widzu: Najlepszy ten nasz prowadzący Eurowizji, który dla każdego kraju zgaduje komu dadzą 12.
i [Dzisiaj 0:43] Ascara: Ciupa była wtedy nikim, skoro jej nie znam, kiedy DiC jechali na Eurowizję to wszyscy o Luxurii gadali
i [Dzisiaj 0:43] widzu: "A San Marino pewnie da 12 włochom... A nie, niespodzianka!" xD
i [Dzisiaj 0:44] Ascara: To musiało być głośniejsze niż cipka Ciupy, bo o tym nie wiedziałam
x e i [Dzisiaj 0:44] macbed: Luxuria brzmi jak nazwa granulatu nawozowego
i [Dzisiaj 0:44] widzu: Ej no, czemu na Islandii moni nie rozdaje? -,-
x e i [Dzisiaj 0:44] macbed: Albo pokemon
i [Dzisiaj 0:44] monjiczq: Nawet od islandczykow nie dostalismy pinktow suki
i [Dzisiaj 0:44] widzu: moni: Bo Kolno xD
i [Dzisiaj 0:45] widzu: BKL zobowiązuje.
x e i [Dzisiaj 0:45] macbed: Luxuria, use quick attack!
x e i [Dzisiaj 0:45] macbed: Luxu! Luxu!
i [Dzisiaj 0:45] Ascara: Ha i kto wygrał? http://www.eska.pl/news/k...rii_video/94095
x e i [Dzisiaj 0:46] macbed: W uj słowiański przydomek.
i [Dzisiaj 0:46] widzu: Nabijanie się z Kolna to obowiązek każdego piszanina.
i [Dzisiaj 0:46] Ascara: "Ola wystąpi nago w nowym teledysku Donatana. Czy to nowa Luxuria?" mówiłam, że Astaroth była pierwsza
x e i [Dzisiaj 0:46] macbed: A Astaroth brzmi jak członek zespołu black metalowego.
x e i [Dzisiaj 0:46] macbed: Donatan jest bardzo pomocny i zawsze można na niego liczyć. Podczas nagrywania kolejnego klipu byłam podczas niektórych scen praktycznie nago, a on osłaniał mnie własnymi rękami - mówi Ola Ciupa.
x e i [Dzisiaj 0:47] macbed: Kuźwa, chciałbym być tak pomocny jak Donatan
i [Dzisiaj 0:47] widzu: hehe
i [Dzisiaj 0:47] widzu: Ale serio, Szwecja ładnie zaśpiewała czy nie?
i [Dzisiaj 0:48] Ascara: Nie zbieramy już punktów. Szwecja tralalala. No ale punkty będziemy zbierać
i [Dzisiaj 0:48] Ascara: Ogar tego prowadzącego, warto było włączyć
x e i [Dzisiaj 0:48] macbed: Przebrany za babę?
i [Dzisiaj 0:48] Ascara: Nie no lektora
i [Dzisiaj 0:49] Ascara: Chwila
i [Dzisiaj 0:49] Ascara: to ciemne co proadzi to jest ta cała Wurst_
i [Dzisiaj 0:49] monjiczq: Haha
i [Dzisiaj 0:49] Ascara: zy raczej ten cały? Bez brody?
i [Dzisiaj 0:49] widzu: Nie no, ciekawia mnie jego typy, przy każdym kraju obstawia 12.
x e i [Dzisiaj 0:49] macbed: http://forum.mistrzowie.o...p=164211#164211
x e i [Dzisiaj 0:50] macbed: Serio kiełbasa prowadzi? -.-
i [Dzisiaj 0:50] widzu: A kto ma?
x e i [Dzisiaj 0:51] macbed: http://replygif.net/i/1245.gif
Ej, nie, Conchita prowadziła Green Room. Uff...
Prowadzący narzeka, że głosowanie nam nie pasuje? Phi? Przy tak żałosnej piosence?
[ Dodano: 2015-05-24, 00:55 ]
Ej to jest Mans Zelmerlow! Toż to gwiazda, on był parę lat temu bardzo znany.
Cara mia, na pewno znacie! https://www.youtube.com/watch?v=9o4KMUC6Xiw
Poznaliśmy już wyniki głosowania z większości krajów. Od samego początku w najlepszej trójce miejscami zamieniają się Rosja, Szwecja i Włochy. Polska pozostaje daleko w tyle z zaledwie 9. punktami. Mimo próśb prowadzących, publiczność na każdą wzmiankę o Rosji reagowała buczeniem i gwizdami. Z kolei Polina Gagarina nie mogła powstrzymać łez, kiedy otrzymywała kolejne wysokie noty.
[ Dodano: 2015-05-24, 01:23 ]
Cytat:
Zwyciężył Måns Zelmerlow ze Szwecji. Jego przewaga punktowa była tak duża, że wynik poznaliśmy przed ogłoszeniem punktacji ze wszystkich krajów.
Eurowizja, jak Eurowizja. Zero zaskoczenia. Wszyscy głosują na siebie po sąsiedzku, a na nas głosuje tylko Polonia
Gdyby jeszcze nie było tego debilnego systemu, że 50% głosów to głosy jury, to jeszcze od biedy można by uznać, że ten konkurs ma jakiś sens - i tak by kraje głosowały na sąsiadów, ale przynajmniej nie marnowałyby się głosy widzów, tak jak rok temu, gdy w Wlk. Brytanii głosami widzów zdobylibyśmy max czyli 12 pkt, ale przez skrajnie niską ocenę jury nie dostaliśmy ostatecznie od UK ani jednego pkt. Czyli ludzie mogli sobie dzwonić i wysyłać smsy, a i tak zostali zrobieni w wała.
Muzycznie dzisiaj Eurowizja nie powaliła. Mnie podobała się jedynie piosenka Estonii. Kilka innych było ok, a cała reszta do chrzanu.
Piosenka Szwecji na mnie nie zrobiła wrażenia, ale i tak się cieszę, że to oni wygrali, a nie ruscy
I jeszcze trzeba było oglądać Conchitę Kiełbasę
widzu napisał/a:
I tak to była najlepsza piosenka eurowizyjna ever:
Ascara - pamiętam Ale niestety chyba musi minąć jeszcze sporo czasu, zanim podobny kawałek uzyska dobry wynik. Niestety, Eurowizja to przede wszystkim promowanie popowo-kiczowatego gówna.
Justynaa - też mnie ta pani rozwaliła
[ Dodano: 2015-05-24, 02:16 ]
A w ogóle zapomniałem napisać, że w tym roku na Eurowzji było wyjątkowo dużo ładnych piosenkarek
Chyba jedyna zaleta tegorocznego konkursu.
Co to jest za babka?
Davos, sorry Po prostu ludzie ogólnie mało przywiązują wagę do piosenek z Eurowizji, a ja kilka tych lepszych mam gdzieś w odmętach dysku.
Czasem są ładne nierockowe. Przykład: https://www.youtube.com/watch?v=spPYNysa8fU
No a Mans - należało mu się po trzecim z "Cara mia", które i tak było potem największym hitem z tamtego konkursu.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum