Wysłany: 2013-12-06, 20:03 Anglicy - Jaskiniowcy XXI wieku
Dlaczego są uwazani za lepszych od Polaków? Polacy sa niewatpliwie inteligentniejszym i lepszym narodem... Anglicy sa najglupszym narodem wsród bialych... Tylko murzyni moga byc glupsi niz Anglicy.
Przecietny Anglik to idiota który nie potrafi logicznie myslec, histeryk..
Anglia zawdziecza bogactwo Margaret Thatcher a po jej smierci to bydlo na nia plulo, obrazalo i swietowalo jej smierc.. Dlaczego? Bo pogromila socjalistów którzy zrujnowali by Anglie..
Anglicy sa debilami bo nie potrafia nic docenic, Polacy docenili by dobrego przywódce ale takiego nie mieli...
Jakim cudem Polaków uwaza sie na arenie miedzynarodowej za cos gorszego od Anglika?
Anglicy sa najglupszym narodem wsród bialych... Tylko murzyni moga byc glupsi niz Anglicy.
Weź może zrób jakąś tabelkę z inteligencją ras/narodów, żeby się człowiek mógł połapać
O! Dobry pomysł. Jak jeszcze możesz Wojtek to zrób taki ranking wśród użytkowników, chcę sobie zobaczyć na którym miejscu jestem.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
kocham te "wyniki badań". jakich badań i prowadzone przez kogo? nigdy nie słyszałam żeby w moim otoczeniu prowadzili jakiekolwiek badania, ale ważne, że jestem w tych 5343423 pytanych.
poza tym nie mylmy wiedzy z inteligencją. w Anglii w szkołach mogą sobie wybierać przedmioty i potem wyrastają takie niedorozwoje jak w artykule, u nas uczą wszystkiego, w 90% niepotrzebnego, przez co umiemy wszystko, ale w 1/10 dobrze.
to już nie mam wytłumaczenia dlaczego istnieją osoby, które nie wiedzą skąd się biorą jajka. pewnie pytali na największych zadupiach, gdzie nie ma nawet zwierząt hodowlanych.
to już nie mam wytłumaczenia dlaczego istnieją osoby, które nie wiedzą skąd się biorą jajka. pewnie pytali na największych zadupiach, gdzie nie ma nawet zwierząt hodowlanych.
Bo skończyć szkołę nie umiejąc praktycznie nic to nie problem. Nie da się nie zdać. Można niby od 1 do 8 klasy mieć poziom typu 1b,1c a od 9 do 11 dostawać E,F,G, ale i tak się zda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum