widzę że nie jestem już mile widziana na tym forum;((((((
sytuacja z dzisiaj:
WojtekVanHelsing napisał/a:
Myslalem kiedyś, że ty jestes inteligentniejsza, nie lubię sie mylic.
a wczoraj Zak i c1ick napisali do mnie na sb:
Zak:
c1ick:
to chyba nie ma sensu gdy tylu ludzi mnie tu nie akceptuje i dostaję coraz mniej i a coraz więcej takich atakuw na moją osobę;((((((((((
spędziłam tu wspaniałe dni ale niestety nie mogę pogodzić się z tym że ludzie wrzucają metal do czego teraz słuchasz, mają chińskie bajki w awatarach i piszą rurzne słowa których się boję, a dodatkowo czuję ciągłą presję spowodowaną waszą nieakceptacją moich preferencji seksualnych, jestem regularnie wyśmiewana z tego powodu oraz z powodu ziemniakuw
widzę że się nie dogadamy, mimo że starałam się wszystkim wysyłać serduszka i wszystkich kochać a widocznie nie każdy mnie tu lubi;(((((((
proszę o usunięcie mojego konta ale tak naprawdę nie bo wrucę do was za puł godzinki
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Moja Barbuszka, jak zawsze w formie
Już Ci dałam 2 serduszka dzisiaj, ale to nie oznacza dwóch serduszek wyczerpanych, tylko dołożenie kolejnych do nieskończoności
Ten temat niestety długo nie pożyje, tak zapowiadam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum