Wysłany: 2015-04-29, 15:59 Murzyni znowu robią zamieszki w USA.
Najpierw 3 Murzynów w Ferguson, pozniej 1 w nowym jorku...
A teraz jakis Fredy Grey.
Ogółem to tylko ten zabity w Nowym Jorku na to nie zaslugiwał, ale pozostali to byli zwyczajni bandyci.
Ogółem pamietam, że gdy sąd uniewinnił policja któy kropnął pierwszego Murzyna to Obama powiedzial, że każdy ma prawo teraz być zły.
Jest to oczywiście skandal, jakim prawem organ wladzy wykonawczej krytykuje wladze sądownicza?
Skoro sąd powiedział, że ten policjant jest niewinny to oznacza, że tak jest i tyle, koniec... Jakby jeszcze ta Murzynska swolocz bredzila to ok. ale to zrobila glowa panstwa.
Jakieś Murzyńskie bydle niczym nosorozec biegnie w strone policjanta a później każdy oburzony, że zastrzelil, jakby nie zastrzelil to oznaczało by, że to tchorz albo idiota, takiego tez nie bylo by mi szkoda.
Zresztą to juz nawet nie o to chodzi.
Każdego szefa lokalnej policji który nie wydał rozkazu strzelania do tej hołoty podpalajacej sklepy itd. trzeba postawić przed sąd za niewykonanie swoich obowiazków a później rozstrzelać dla przykładu.
To mi sie nie mieści w ogóle w glowie, że do nich nie strzelali, to są jakies jaja, i jak tu wierzyc, że USA jest normalnym krajem?
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
icywind,
1. Uzywalem czarnuch do określenia Murzynskiego przestepcy
2. Nie strzelalbym bo to Murzyni, 1% z nich to byli biali ktorym cos odbilo i sie przylaczyli.
3. Wydaje mi sie, że nie naruszyłem regulaminu
4. Rasizm to cos naturalnego, tylko idioci zakładają równość ras.
KicerK, Jemu chodzi raczej o tego "czarnucha"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum