NIe, np. jedna osobka ze Slowacji mówila, ze w Polsce sa drogi do d*py, mezczyzni sa brudni itd. Ogółem krytykowala prawie wszystko, każdy (no prawie) krytykuje "zapore jezykową" itd. jedna Francuska mowila, ze Polacy sa brzydcy itd.
No, różne sa opinie, chociaż to, że Polacy są brzydcy to od 2 uslyszalem, dziwne.
Ogółem jedna dziewczyna z Iranu mówila, ze w Polsce jest niebezpiecznie bo ludzie sie bija po pijaku itd...
Ogółem wiekszosc to studenci, ale nawet Ci co mieszkaja na stale nie nauczyli sie Polskiego.
Jeden student z Ukrainy go znal (duzy szacun) i jeden Mongol... wychowywane od urodzenia w Polsce.
Tam za picie w miejscu publicznym wieszają lub obcinają łeb. Chory wyznaniowy kraj.
A polskiego to się jedna osoba nauczyła i był to Węgier. Zapewne widziałeś ten odcinek z Tiborem. Nie mówi jakoś świetnie, ale wystarczająco.
No mają. Chuja w gębie po same jajca. Dlatego właśnie tak gulgoczą i gubią literki przy każdym słowie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum