Dałem wstecz i ponownie "wyślij" I wyskoczył komunikat że nie mogę dodać dwóch takich samych postów. Więc wszedłem w ten temat ponownie i okazało się że ten pierwszy post mimo problemów udało się wysłać.
W wersji mobilnej dopóki nie zaznacze by mnie logowalo automatycznie to mnie wywala co chwila i muszę się logować od nowa.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
mam to samo co R - y, a jak zaznaczę ten kwadracik żeby nie wylogowywalo to wtedy na tel jest ok ale jak wejdę na kompie to mnie ciągle wylogowuje, to chyba akceptuje tylko jedno urządzenie :\
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Tak się zyje
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Tak jest. Jak się loguje na obu to pamięta tylko jedno urządzenie. Trochę głupio ale da się żyć
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
O tu już Słoik o tym pisał. Wywalcie ten jeżdżący pasek. Może zostać ale niech on będzie wtedy całkiem na górze i tam niech zosane, jeśli Bartek maes dostęp to tam gdzieś jest coś takiego
position: fixed;
Trzeba to zamienić na
position: relative; albo
position: absolute; trudni mi teraz z telefonu powiedzieć.
Więc o ile to możliwe bo na telefonach to wkurza tak jak wspomniał V - r..
[ Dodano: 2015-04-18, 00:09 ]
Wiem, że to jest chyba gdzieś e panelu więc Bartek powinien mieć dostęp
Pomyślimy nad modem z lekką wersją forum przeznaczoną na ekrany mobilne, to powinno ułatwić korzystanie z forum na telefonach, jutro sprawdzę jeszcze jak ten pasek faktycznie wygląda mobilnie, jeśli będzie raził, to do czasu wersji lo-fi wróci na stałą pozycję.
Pasek sam zrobiłem na fixed, by ludzie siedzący na forum nie zapominali o stronie.
A co do przymusu odczekania pomiędzy jednym wyszukiwaniem a drugim, to jak będzie Adix, to się to załatwi, bo trzeba zmienić wartości w pliku na serwerze.
jak na sb za szybko się napisze kolejną wiadomość to wyskakuje ten komunikat że nie można tak szybko, no i na początku było tak że to co się napisało zostawało w polu tekstowym i po krótkim czasie klikało się tylko enter i było ok, a teraz znika i trzeba pisać od nowa:( a też nie ma tej takiej listy z historią jak kiedyś więc nie można szybko znaleźć
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
jak na sb za szybko się napisze kolejną wiadomość to wyskakuje ten komunikat że nie można tak szybko, no i na początku było tak że to co się napisało zostawało w polu tekstowym i po krótkim czasie klikało się tylko enter i było ok, a teraz znika i trzeba pisać od nowa:( a też nie ma tej takiej listy z historią jak kiedyś więc nie można szybko znaleźć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum