[ Dodano: 2015-04-14, 17:23 ]
To ja zniżam się do poziomu takiego V - r i Mackersa i jeszcze spytyka mnie za to kara, cudownie. Zawsze mówiłem, że traktowanie Siebie i jakiś internautów na równi jest zle.
To ja zniżam się do poziomu takiego V - r i Mackersa i jeszcze spytyka mnie za to kara, cudownie. Zawsze mówiłem, że traktowanie Siebie i jakiś internautów na równi jest zle.
Wojtek, napiszę to do Ciebie tylko raz, więc przeczytaj uważnie, zapamiętaj, najlepiej sobie zapisz.
Ty nie wiesz, że V - r i Mackers robią aluzje do Krokoroka, wręcz go cytują. W formie żartu. Nie masz tu nic do odpowiadania, bo to nie jest obrażanie ciebie, tylko śmianie się z Kroka. Zatem jeśli nie siądziesz i się nie nauczysz jak forum w tej chwili działa, to warny i bloki będą leciały na ciebie, bo ty akurat przeginasz i się nie dostosowujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum