Miau. W końcu dobiłem do 1000 postu. Zatem, tak jak obiecałem na sb, zarzucę poradnikiem. Z tym że, niestety nie jak kroić chleb, a jak robić kanapkę! Jest to ewidentnie wyższa szkoła jazdy. Ale, spokojnie moi mili, spokojnie. Jeszcze wam nagram, jak kroić chleb.
https://www.youtube.com/watch?v=b6MzRdy92qk
Wiem, obraz do dupy, jest jakiś zielony pasek po prawo (to musi być błąd renderowania) etc. etc. No nic, mało montowałem, więc jestem januszem w tej dziedzinie (jeszcze).
No ale co się przez ten czas działo?
Kotznaliście mój mrucz, którego część nie przyjęła. Albo raczej, to ja przesadzałem. Za co przepraszam.
Fajnie mi się tutaj spędza czas. Zatem gdybym znów uciekł na miesiąc, to wrócę. Prędzej czy później wrócę. No chyba że, większość z jakiegoś powodu ma mnie dość. W takim razie, nie chciałbym wam męczyć.
Wszystko to pisałem na szybko. Czemu, zapytacie? Z racji tego że spadam na korki.
Podsumowując:
Miałem i nadal mam z wami dużo śmiechawy. Dzięki za wszystko.
Miau.
Kurwa... ten film mi uświadomił że całe zycie źle robiłem kanapki. Ale mimo to były dobre. Więc może jednak robiłem je nieźle? Lol, co za rozkmina. Rzyciowa.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kurwa... ten film mi uświadomił że całe zycie źle robiłem kanapki. Ale mimo to były dobre. Więc może jednak robiłem je nieźle? Lol, co za rozkmina. Rzyciowa.
Widzisz, człowiek uczy się całe życie. Ale skoro wychodziły ci dobre, to masz swój sposób, na je przyrządzanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum