Tak widzu, bo post forum jest wystarczającym powodem żeby się doprowadzać do takiego stanu. Wcale sobie nie siedzę w słoneczku jedząc czekoladę i śpiewając piosenkę, bo post na forum powinien mnie wnerwić do granic możliwości i powinnam aż nie móc się ruszyć od tego (/_- ) Jeśli Ty nie masz wystarczająco nerwów, to współczuję... i przepraszam, ale nie będę wyglądać w takiej sytuacji tak, jak sobie wyobrażasz #zbytwylane
[ Dodano: 2015-04-09, 11:44 ]
RudaMaupa napisał/a:
Brakuje jednej opcji.
Gdzie "jak najbardziej"?
Ożesz sorki >< Jestem beznadziejna w ankietach, dlatego rzadko je robię
A może to dlatego, że rzadko je robię?
Ostatnio zmieniony przez Love178 2015-04-09, 10:45, w całości zmieniany 1 raz
Tak widzu, bo post forum jest wystarczającym powodem żeby się doprowadzać do takiego stanu. Wcale sobie nie siedzę w słoneczku jedząc czekoladę i śpiewając piosenkę, bo post na forum powinien mnie wnerwić do granic możliwości i powinnam aż nie móc się ruszyć od tego (/_- )
Może trochę wyolbrzymiłem, chodziło mi o sam ten czerwony znaczek na głowie, który był reakcją na temat Wojtka.
love178 napisał/a:
Jeśli Ty nie masz wystarczająco nerwów, to współczuję... i przepraszam, ale nie będę wyglądać w takiej sytuacji tak, jak sobie wyobrażasz #zbytwylane
Gorsze rzeczy na tym forum przetrwałem, wiesz sama...
[ Dodano: 2015-04-09, 12:05 ]
love178 napisał/a:
Ascara napisał/a:
Nie zaznaczę nic, bo za mało emocjonalne odpowiedzi.
Ty wiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum