A potem matka mnie pyta, jak to jest, że nie wierzę w uciśnienie Ukraińców. Szczerze mówiąc zaczęłam się już zastanawiać, czy Putin nie miał trochę racji mówiąc o obawie o rodaków. Wszak do teraz chcieliby łapy położyć na naszym wschodzie. Nie widzę różnicy między nimi a Rosjanami, jeśli chodzi o zapędy na cudzą ziemię.
Może trochę herezja, ale do tej pory Ukraińcy nie przyznali się do rzezi na Wołyniu. Z tego, co czytałam JEDEN ukraiński historyk przyznał, że nadużycia miały miejsce, reszta nagminnie rozpowszechnia informacje o obustronnym krwawym konflikcie, nie ma nic o rozszalałych bandytach nacjonalistach.
W internecie nie ma bardziej bezcelowych rzeczy niż dyskusja z Ukraińcami i Rosjanami - żaden z nich nigdy nie wyrazi skruchy ani nawet nie przyzna, że takie coś miało miejsce tylko zarzuci ci że kłamiesz, albo że "powinieneś wrócić do szkoły na lekcje historii". Za takie fałszywe lekcje historii to ja dziękuję.
dzisiaj na kdice jeden rosjanin wyzywał amerykanina, że amerykanie są hipokrytami i zabijają biednych muzułmanów, że cały zachód ma wyprane mózgi bo rosja jest dobra a usa bardzo złe, całą grę tak gadał, dobrze że szybko go zabili
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
"Skandal! Lider Swobody chce, by na ukraińskich banknotach pojawił się Bandera...
Lider parlamentarnej partii Swoboda chce, by podobizna lidera Organizacji Ukraińskich Nacjonalistów pojawiła się na banknocie o nominale 1000 hrywien."
A potem matka mnie pyta, jak to jest, że nie wierzę w uciśnienie Ukraińców. Szczerze mówiąc zaczęłam się już zastanawiać, czy Putin nie miał trochę racji mówiąc o obawie o rodaków. Wszak do teraz chcieliby łapy położyć na naszym wschodzie. Nie widzę różnicy między nimi a Rosjanami, jeśli chodzi o zapędy na cudzą ziemię.
Może trochę herezja, ale do tej pory Ukraińcy nie przyznali się do rzezi na Wołyniu. Z tego, co czytałam JEDEN ukraiński historyk przyznał, że nadużycia miały miejsce, reszta nagminnie rozpowszechnia informacje o obustronnym krwawym konflikcie, nie ma nic o rozszalałych bandytach nacjonalistach.
Władek tutaj troszku racyji ma, bo banderowskie wojsko morduje rusków jak popadnie. A cywile też urządzają im rzeź.
O zapędy na naszą ziemie to się zgodzę, bo oni coś tam mają do naszego Przemyśla. Kurwa, Przemyśla. A co oni mają? Chuj ich wie, to było od zawsze nasze miasto.
A co do Wołynia itp. o myśmy roboli akcje odwetowe, racja, tylko to był odwet (no powtarzam się, wiem).
Antlion napisał/a:
W internecie nie ma bardziej bezcelowych rzeczy niż dyskusja z Ukraińcami i Rosjanami - żaden z nich nigdy nie wyrazi skruchy ani nawet nie przyzna, że takie coś miało miejsce tylko zarzuci ci że kłamiesz, albo że "powinieneś wrócić do szkoły na lekcje historii". Za takie fałszywe lekcje historii to ja dziękuję.
Hehehe, może my święci nie jesteśmy, ale wyrazić skruchę co do np. okrutnego traktowania ludności Moskwy po wkroczeniu w1611 to ja wyrażam skruchę. Niestety nasi wojaże okazali się nieogarami.
Jakim prawem, państwo Polskie wspomaga 2 (zaraz za Litwą) najbardziej antypolskie państwo jakie istnieje, państwo neobanderowskie (zas banderyzm to hitleryzm ukrainski), ktore doprowadzilo do zaburzenia pokoju w Europie, jest bezpośrednio odpowiedzialne za wojne z Rosją, dokonywało zbrodni wojennych w Donbasie i próbowało terroryzować Rosjan na Krymie.
Ukraińcy to żaden naród, to Cyganie posiadający państwo, to wróg, to niższa odmiana białego człowieka, nigdy nie zapomnimy co ta hołota nam zrobiła, powinnismy ich zbrojnie zmusić do zaprzestania okupacji naszych ziem!
Jeszcze Kresy nie stracone
Póki my żyjemy!
Wszystko będzie nam wrócone –
- Banderostwo wyrżniemy!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Żaden Litwin nie osiądzie,
Gdy ujmiem pałasza!
Od banderowców wolna będzie
ojczyzna nasza!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Jak Piłsudski do Kijowa
Szedł w dwudziestym roku,
Ruszy wnet wyprawa nowa –
- Litwa będzie w szoku!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Potem tak jak przed wiekami
Święta zalśni zorza:
Uczynimy Polskę sami
Od morza do morza!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Marsz, marsz na Wilno,
Zająć je jest nam pilno,
I Ty, grodzie lwowski,
Będziesz znowu polski!
Bardzo interesujące pierdolenie. Nie spodziewałem się, że będę musiał ogłosić zignorowanie Cie zaledwie godzine po ptowim powrocie ale chyba nie mam wyjścia bo ja się po prostu nie moge kurwa denerwować bo juz jestem na to za stary.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Bardzo interesujące pierdolenie. Nie spodziewałem się, że będę musiał ogłosić zignorowanie Cie zaledwie godzine po ptowim powrocie ale chyba nie mam wyjścia bo ja się po prostu nie moge kurwa denerwować bo juz jestem na to za stary.
Akurat muszę się z nim niestety zgodzić. Ukraina i Litwa to są najbardziej antypolskie kraje. Do tego winne są nam nasze ziemie. Choć ciekawe jakby to rozegrać z Białorusią.
Ale w tej wojnie na Wschodzie UPAiny to Ruscy też święci nie są. Nikt taki nie jest.
Ale fakt, rzucanie już na dzień dobry takimi hasłami fajne nie jest.
Z resztą co do mnie, to ja chcę tylko pojednania z UPAiną na prawdzie.
decp, Białorusini to historyczni Litwini (obecni Litwini to Żmudzini), są raczej przyjaźnie do nas nastawieni, nie maja duzej tożsamosci narodowej, Rusyfikuja sie, tylko wieśniactwo gada po Białorusku. Uważam, że białoruś mogła by być w całości zaanektowana, bez sprzeciwu.
Chociaż boje sie interwencji Rosji, dlatego musielibysmy miec potezna armie.
Ja tam nie chce pojedynania z banderlandem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum