moja koleżanka ma dwie śledziony (albo jakieś inne narządy tego typu, nie jestem pewna ) i powiedzieli jej że tej dodatkowej nie mogą nikomu przeszczepić bo jest o wiele mniejsza i słabo rozwinięta i w sumie niewiele robi bo wszystkim zajmuje się ta normalna, większa
w sensie jej organizmowi to nie robi różnicy a nikomu innemu się i tak nie przyda bo jest praktycznie bezużyteczna
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Tak się zyje
Ostatnio zmieniony przez Barbra 2015-03-22, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam się nie znam, ale jak standardowo mamy montowane 2 sztuki a koleżanka ma jedna więcej tzn. że nawet jak by zabrać jej tą gratisową to nic się nie stanie i będzie mieć tak jak większość parzyście.
Ja tam się nie znam, ale jak standardowo mamy montowane 2 sztuki a koleżanka ma jedna więcej tzn. że nawet jak by zabrać jej tą gratisową to nic się nie stanie i będzie mieć tak jak większość parzyście.
moja koleżanka ma dwie śledziony (albo jakieś inne narządy tego typu, nie jestem pewna ) i powiedzieli jej że tej dodatkowej nie mogą nikomu przeszczepić bo jest o wiele mniejsza i słabo rozwinięta i w sumie niewiele robi bo wszystkim zajmuje się ta normalna, większa
w sensie jej organizmowi to nie robi różnicy a nikomu innemu się i tak nie przyda bo jest praktycznie bezużyteczna
Kilka śledzion to zupełnie normalna rzecz, spory odsetek ludzi tak ma. To nie do końca są odrębne, to tak jakby kawałki tej dużej zaczęły żyć własnym życiem.
Kurczę, znajoma Długiego ma 3 nerki, koleżanka Barbry ma 2 śledziony... Gdyby tak każdy z nas rozpytał wśród swoich znajomych o inne dodatkowe narządy to może udałoby się nam wszystkim poskładać z tego dodatkowego człowieka
Gdyby tak każdy z nas rozpytał wśród swoich znajomych o inne dodatkowe narządy to może udałoby się nam wszystkim poskładać z tego dodatkowego człowieka
Ja mam trzy penisy. Ale jeden nie staje więc się nie liczy.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum