Ja mam jeden problem z głowy, bo nie pójdę na wybory Z resztą chuj mnie to kto tym prezydentem będzie, tak jak mówicie, jest tylko laleczką do przyczepiania orderów i nadawania obywatelstw.
burbonetka Nie dość, że ruda, to jeszcze piegowata.
Medale: Brak
Wysłany: 2015-03-01, 14:47
on jest strasznie porażkowy. Normalnie Janusz Polityki!
Chciałabym żeby w Polskiej polityce znalazły się jakieś konkretne osoby, a nie że się wybiera mniejsze zło. Myślę że przed kandydowaniem powinny robić testy na IQ i psychologiczne.
_________________ Don't take life too seriously. No one gets out alive anyways.
Ja tam lubię Komorowskiego, jest sympatycznym prezydentem
Prezydent z samą sympatycznością to daleko nie zajedzie. Powinien mieć jednak jakieś obycie w świecie i coś sobą reprezentować, nie tylko w Polsce, ale również za granicą. A Bredzisław nie reprezentuje sobą nic i jedynie się kompromituje kompletnie, gdziekolwiek się pojawi, nie tylko na arenie polskiej, ale także międzynarodowej. Co z tego, że sympatyczny, jak się ostatnio cały czas ośmiesza? Czy chcemy takiego prezydenta? Bo ja nie.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum