Moris, KicerK - Widzu i Icywind przyszli do nas z jakiegoś swojego śmiesznego forum, gdzie umawiali się, że będą nas trollować.
Wypraszam sobie, orka i icywind umówili się, że przyjdą tu za mną, żeby trollować i żeby mnie przez nich zbanowali. I prawie im się udało, bo dostałem 2 warny.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Moris, KicerK - Widzu i Icywind przyszli do nas z jakiegoś swojego śmiesznego forum, gdzie umawiali się, że będą nas trollować. M.in. był tam też jakiś(jakaś?) Orka, który/która ich do tego podpuszczał/a.
No o tym wiedziałem. Ale nie wiem kim jest ta osoba o której mówił widzu co nie trolluje.
Wypraszam sobie, orka i icywind umówili się, że przyjdą tu za mną, żeby trollować i żeby mnie przez nich zbanowali. I prawie im się udało, bo dostałem 2 warny.
To nieprawda. Nie wiedziałem wtedy jeszcze, że pracują tu prawilni wyborcy wyznające zasadę zbiorowej odpowiedzialności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum