Miejsce: Beach Road
Centrum Miasta
Auckland City
Auckland
Pomieszczenia: 2 sypialnie, 1 łazienka
Rodzaj posiadłości: Aparatment
Powierzchnia: 77m^2
Cena wywoławcza: $179,000 (179 tyś dolarów)
Nr. Identyfikacji Posiałości: EDG312
Parking: 1 Secure Car Park
W pobliżu: Britomart (transport), Waterfront (nie wiem dokładnie co to, ale bodajże rozrywka itp.), Queen Street (takie coś - http://upload.wikimedia.o...-Auckland.jpg), Kawiarnie, Restauracje, Centra Handlowe, Transport Publiczny.
Jest tu sporo miejsca, kuchnia, urządzenia wysokiej jakości i nowoczesa wbudowana szafka. Masz tam jeszcze łazienke i własny parking. Jakie byłyby Twoje koszta, gdybyś musiał opłacić hipotekę podobnego apartamentu? Dalej to już głównie pierdolenie o tym, że dzierżawa jest w tej chwili bardzo opłacalne według nich i według opinii publicznej i jakieś metafory z jabłkami z australii, azjii, bla bla bla.
Miejsce: 1/24 Ashwell St
Kohimarama
Auckland City
Auckland
Pomieszczenia: 2 tak samo jak w powyższym
Rodzaj posiadłości: Unit (Szperałem trochę, to chyba coś jakbyś miał mieszkanie w bloku, tylko, że wyższej jakości)
Powierzchnia: 80m^2
wartość podlegająca opodatkowaniu: $320,000
Cena wywoławcza: $179,000
Parking: Zwykły, pojedyńczy garaż
I znowu marketingowe pierdolenie.
Ogromna okazja, mega cegły, mega podłoga, mega miejsce na mieszkanie i świetne, jeśli chcesz zostać posiadaczem ziemskim i szukasz pierwszej inwestycji.
A ten waterfront to nie jest przypadkiem nabrzeże? Z tego co wyczytałem na tej stronie to to jest jakaś organizacja zajmująca się rewitalizacją nabrzeża. Więc pewno chodzi o to, że domek blisko do nabrzeża.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum