Wysłany: 2013-11-20, 11:34 Głosowanie na nazwę dla nowej grupy
W związku z tematem: http://www.mistrzowie-for...grupa-vt305.htm Głosowanie na nazwę dla grupy forumowych mistrzów riposty czas zacząć. Dla urozmaicenia zabawymożna oddać po 3 głosy. Głosowanie trwa do piątku. W sobotę i niedzielę będzie finał i nowa ankieta w której udział wezmą trzy najpopularniejsze nazwy i z nich wybierzemy tą najlepszą. Wynik zostanie ukryty do czasu zakończenia ankiety.
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2013-11-25, 17:31, w całości zmieniany 5 razy
No właśnie, nie lepiej zrobić tak, żeby ten kto zagłosował widział wyniki?
Lepiej, ale się nie da, a przynajmniej nie umiem. Otóż, jeśli odhaczę opcję ukrywania wyników, są one widoczne po zagłosowaniu, ale nie tylko, bo pod ankietą jest też wtedy opcja "zobacz wyniki" i nie tylko u adminów, bo sprawdziłem na koncie testowym.
Oni to se chyba jaja robią i do jaj fochają, przecież ich propozycje to:D :
Barbra napisał/a:
jak robicie długie skróty to może LKRPTWJBCNWIDNBAMOSWJB
Ludzie Którzy Ripostują Prawie Tak Wspaniale Jak Barbra Chociaż Nadal Wiele Im Do Niej Brakuje Ale Mogą Opalać Się W Jej Blasku
qtasiorro napisał/a:
Może AnswersMasterzy?
-tutaj sam później dopisał "żartowałem"
no i:
qtasiorro napisał/a:
Ja wymyśliłem taką nazwę:
Certyfikowani Honorowi Użytkownicy Jajcarskiej E-wspólnoty.
Jak tak się nad tym zastanowiłem, to w sumie głupie. Można też skrótem.
za długie a skrót zbereźny:P a sam napisał że głupie
W kulki lecą
Ostatnio zmieniony przez AnswersMaster 2013-11-20, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum