Przepraszam bardzo ale obiecalem answerowi ze bede sie staral nie lamac regulaminu wiec staram sie nie lamac regulaminu.
Mój program resocjalizacji Wojciecha przynosi jakieś skutki Ale poważnie. Nadal jest ostro, nie zaprzeczam, ale jak sięgam pamięcią do starszych postów, to jednak widzę różnicę na lepsze.
No i przegapiłem. Nie Zak nie odchodź. Kto będzie siedział na kalamburach i nic nie pisał? No kto? Pomyślałeś? Przecież my Ciebie tu kochamy. Nie no, ale Witaj!
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
to jest pech i drama stulecia chyba. walczyć, obrazić się i uciec przez coś, co ani razu nie było użyte
Było w jednym temacie i sb, ale zanim zakazywał tego regulamin Potem faktycznie już ani razu się nie pojawiło.
Swoją drogą dobry motyw z takim tematem pożegnalnym, zakładasz, informujesz wszystkich że odchodzisz i czekasz na prośby ludzi, żebyś został Gorzej jak nie będzie żadnego odzewu
Swoją drogą dobry motyw z takim tematem pożegnalnym, zakładasz, informujesz wszystkich że odchodzisz i czekasz na prośby ludzi, żebyś został Gorzej jak nie będzie żadnego odzewu
To w tedy oznacza że ludzie Cię nie lubią i zostajesz specjalnie aby ich wkurwiać
Jest jeszcze opcja dla hackerów : Włamujesz się na konto admina i banujesz wszystkie osoby żeby nie być jedynym który odchodzi
Albo Zak napisał to tylko po to aby sobie posty ponabijać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum