Piekło niech się dobrze przygotuje, bo właśnie z wizytą do niego idzie mój 666. post. Z tej okazji chciałbym stworzyć nową grupę dla ludzi nad którymi będę sprawował tylko formalną pieczę, będziecie mieli taki fajny bajerek bez jakichś specjalnych funkcji, ale wyróżniający i chwalebny. Otóż członkami grupy będą ci którzy zrobili coś na tyle zabawnego na forum, że wylądowało to na głównej mistrzów (nie autor screena, nie pośrednie uczestnictwo, tylko ripostujący). Pomysł był już omawiany w piwnicy, jednak nasze tęgie głowy nie zdołały znaleźć jakiejś szczególnie ciekawej nazwy, dlatego to jest główny powód tego tematu. Uruchomcie swoją wyobraźnię i rzućcie propozycjami, jeśli będzie dużo ciekawych, to może i się zrobi ankietę. Ci którzy na tą chwile nie łapią sie do tej grupy niech nie wymyślają jakichś głupich nazw, bo kiedyś do tej grupy mogą należeć.
Dyskutowaliśmy przecież o tym, nie widziałem protestów, czekaliśmy tylko aż ktoś z administracji będzie miał ripostę na głównej, bo ktoś z nas musi ją założyć i tak by było właśnie najlepiej. ...No i wczoraj byłem ja
[ Dodano: 2013-11-18, 20:11 ]
Cytat:
a nie kurde, ja chyba też byłam na jakimś forumowym screenie
chyba jednak nie, byłaś chyba tam gdzie ja i paru innych na tym długim screeenie, gdzie ripostującym był Wojtek co nas zjechał za jakieś tam zboczenia, my tylko pośredniczyliśmy
genialny pomysł, rzuciłem dla pewności monetą samego wlsza i za dziewiątym razem wypadło za akceptacją tego pomysłu, no to skoro mamy zwycięzcę, temat można zamknąć.
Antybristler napisał/a:
Pajace.
Ale Ty wiesz, że też się łapiesz do tej grupy? i to chyba dwukrotnie jak mnie pamięć nie myli
Ej ale wiecie, że ja z tym AnswersMAsterem żartowałem, nie?:D
Chyba najbardziej mi się podoba pomysł Rudej z tą Lożą Szyderców, zobaczymy jak inni, jak bedzie jakiś rozrzut zrobi się ankietę.
czekaliśmy tylko aż ktoś z administracji będzie miał ripostę na głównej, bo ktoś z nas musi ją założyć i tak by było właśnie najlepiej. ...No i wczoraj byłem ja
sprytne.
to ja proponuję to, co Veon zarzucił w Piwnicy: Tacy jedni których riposty na forum trafiły na główną mistrzowie.org, w skrócie TJKRNFTNGM.
AnswersMaster napisał/a:
chyba jednak nie, byłaś chyba tam gdzie ja i paru innych na tym długim screeenie, gdzie ripostującym był Wojtek co nas zjechał za jakieś tam zboczenia, my tylko pośredniczyliśmy
nie było mnie wtedy jeszcze na forum. chyba coś z sb było, ale to nie była riposta raczej. nie pamiętam ani nie dodałam tego nigdzie.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
AnswersMaster napisał/a:
nie było mnie wtedy jeszcze na forum. chyba coś z sb było, ale to nie była riposta raczej. nie pamiętam ani nie dodałam tego nigdzie.
Nie ma dowodu, nie ma ciasteczek. Ale życzę powodzenia i jak najszybszej głównej
@AM, hehe jakos nie czuje sie zripostowany, po prostu pomogles mi wejsc na glowna.
Pisałem to ogólnie. Twój przypadek jest specyficzny...oboje zripostowaliśmy pracownicę banku. Tak mi się przynajmniej wydaje. Obie nasze te były podkreślone i w każdym razie Ciebie zamierzam tam umieścić, więc się nie bój o swój los .
[ Dodano: 2013-11-18, 20:47 ]
Ale w sumie to nie pamiętam kto tam był i kogo wsadzić:
-Wojtek
-Antybristler
-brzozik
-zróbmysobiegówno
jak kogoś pominąłem, to zgłaszać się najlepiej z dowodami dzieła.
Ostatnio zmieniony przez AnswersMaster 2013-11-18, 20:48, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum