Grzejnik mi o czymś przypomniał. na stronie głównej forum istnieje magiczny przycisk, którym możemy ustawić sobie widok forum jak sobie zażyczymy. koszmar ludzi, którym śmiertelnie przeszkadzały sygnaturki, może być w końcu skończony!
nie wiem, niektórym przeszkadzały gify a nie mieli nic do sygnaturek, teraz jakby gify powróciły musieliby wyłączyć sobie wszystkie sygny łącznie ze swoją
chodzi o wielkość i gify. Nie udawajcie, że nie pamiętacie!
Nie udaję, po prostu odpowiadam na pytanie prawdą I nie, sprawa gifów i rozmiarów zostaje niezmieniona, gdyż nie da się wybierać które sygnaturki, czyich użytkowników chcemy mieć wyświetlane, a czyje nie.
chodzi o wielkość i gify. Nie udawajcie, że nie pamiętacie!
Nie udaję, po prostu odpowiadam na pytanie prawdą I nie, sprawa gifów i rozmiarów zostaje niezmieniona, gdyż nie da się wybierać które sygnaturki, czyich użytkowników chcemy mieć wyświetlane, a czyje nie.
To albo ktoś chce oglądać sygnaturki albo nie !!! Niech się zdecyduje a nie wnerwia pozostałą część użytkowników jestem za tym aby wprowadzić gify a Ci co nie chcą oglądać niech zaznaczą odpowiednią opcję !
Przyznam, że gify są dla mnie równie irytujące co reklamy i wyskakujące okienka, a na podpisy podgląd mieć lubię, to tak żeby było jasne, że z drugiej strony barykady też przynajmniej jedna osoba jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum