dostalem wiadomosc na GG od glownej postaci tego konkursu... Wojtka:
"25065669: usun k.urw.o to z mistrzowie.ort albo bedziesz mial prze.je.b.ane"
dlatego moje pytanie brzmi, co powinienem zrobic, czy napisac do WLSZ-a z prosba o usuniecie tego, czy z racji na jego forme grzecznosciowa po prostu go pier*olic
Zwykle jak ludzie znajdują siebie na tego typu portalach, to piszą wiadomość do administracji z prośbą o usunięcie, a osoba wstawiająca w sumie nie ma nic do tego (w sensie nie może się sprzeciwić, ale też nie widziałam żeby ktoś się odzywał do wstawiającego, zawsze do admina). Chyba był jakiś punkt w regulaminie, że jeśli Twój screen zniknie i nie wiedz dlaczego, to jedną z opcji jest takie zgłoszenie... nie pamiętam, czy to był regulamin mistrzów
No gość bardzo niekulturalnie się do Ciebie odezwał i całkowicie się pogubił w adresowaniu swoich pretensji. Ale w sumie trochę go rozumiem: dzień mu się tak pięknie zaczął - wylosował ten jakiś tam bilet. A tu nagle prawy sierpowy: biletu ci nie damy boś rudy! I ciężki polew z bogu ducha winnego gościa na fejsie. A zaraz poprawka uppercutem: skrin z nim w roli głównej robi furorę na Mistrzach. No to się chłop zagotował. Mnie tam ciekawi jak on sprawi że będziesz miał przej...e? Może już montuje pakistańską ekipę, żeby Cię w tym Bristolu dojechała? Strach się bać.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Niech to załatwia z adminem, ty i tak nie możesz tego z głównej usunąć. Zresztą na screenie nie widać jego danych osobowych, a z tego co czytałem w komentarzach teraz dostał ten bilet więc zamiast narzekać, powinien być Tobie wdzięczny
Takie straszenie to ja zawsze miałem głęboko. Gość myśli że się wystraszysz i usuniesz skrina. Na policję nie pójdzie, bo co powie. Zamazana profilówka, nazwisko.
Więc jeżeli ten rudy analfabeta nie zorientuje się że trzeba w tych sprawach pisać do admina to jego problem
Teoretycznie to moze ale nikt sie tym nie zajmie.. Predzej pozwie do sadu ale oleje.. jak nawet sprawa bedzie to przegra i bedzie musial za nia zaplacic.
Nic ci nie grozi - ja jak mialem proces za wybielanie Hitlera to wygralem.
Nic ci nie grozi - ja jak mialem proces za wybielanie Hitlera to wygralem.
Co? Wojtek sam w domu rozrabiaka?
Co do tematu to nic nie rób, nic Ci nie grozi.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Jakis lewak-idiota mnie glosil gdzieś bo powiedzialem że żydzi byli na tyle glupi aby nie wiac z NIemiec gdy Hitler im pozwala, ogolnie stlamsilem mity o tym ze zydzi to tylko ofiary sa niewinni, napisalem że Hitler na NA TLE KOMUCHÓW nie wydawal sie nawt zly.. Ogólnie lewacy to idioci, intelektualni podludzie. Oczywiscie mi sie nic nie stalo.
A co do tematu: nazwisko zamazane, twarzy nie widać... Nie ma się o co przyczepić? O to, że opublikowałeś post który sam napisał w sieci która jest dostępna dla każdego?
Bezpieczny jesteś
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2013-11-17, 00:01, w całości zmieniany 1 raz
tak jak inni mówią, nie widać nazwiska ani twarzy, więc ten człowiek jest zbyt wrażliwy. a nawet gdyby cię oskarżył nie kiwnęliby nawet palcem, ponieważ fejs to tak brutalne tworzywo, że wszystko co tam wrzucamy można bez pozwolenia wykorzystać. publikujesz = udostępniasz, proste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum