U mnie Nowa Zelandia:
Jesteś osobą, którą pociągają nowe przygody, uwielbiasz przebywać na zewnątrz i spędzać czas aktywnie. Lubisz ryzykować i nie obawiasz się rozmów z nieznajomymi. Kiedy podróżujesz, uwielbiasz poznawać lokalnych mieszkańców i ich zwyczaje. Uwielbiasz długie wędrówki, ale nie przeszkadza Ci także spędzenie dnia na plaży w pobliżu wody. Chętnie poznajesz kultury, które różnią się od Twojej i rozmawiasz na tematy egzystencjalne. Wierzysz, że życie jest po to, aby ciągle odkrywać jego tajemnice i doświadczać nowych wrażeń. Ten kraj z pewnością da Ci takie możliwości.
Pod względem kraju wyszło idealnie, bo Nowa Zelandia jest tym miejscem, do którego chciałbym pojechać najbardziej Pod względem opisu też dużo się zgadza.
Jesteś osobą, którą pociągają zapierające dech w piersi widoki i unikatowe krajobrazy. Lepiej się czujesz w zimnych klimatach. Zawsze jesteś gotowy na przygodę i odkrywanie nowych miejsc. Jesteś niestrudzonym wędrowcem i ryzykantem. Uwielbiasz otaczać się ludźmi, którzy dzielą Twoje pasje, ale potrafisz się dogadać z każdym. Jesteś miłośnikiem dobrych książek i muzyki. Na Islandii czekają na Ciebie nowe wyzwania, a to lubisz najbardziej.
Jesteś romantykiem, który uwielbia spacery po brukowanych uliczkach i placach. Inspiruje Cię sztuka i architektura. Kwitniesz kiedy jesteś otoczony artystami i intelektualistami. Lubisz zgiełk miasta, ale siedzenie w cichym wiejskim zakątku z kubkiem kawy lub kieliszkiem wina jest dla Ciebie równie atrakcyjne. Twoja dusza karmi się przebywaniem na łonie natury i głębokimi rozmowami na temat miłości, sztuki i sensu życia.
Byłam całkiem niedawno, fajnie, ale na stałe bym chyba nie chciała zostać ;-)
Jesteś entuzjastą podróży, który uwielbia imprezować i rozkoszować się nocnym życiem. Czerpiesz z życia jak najwięcej, przyciąga Cię ciepły klimat i uwielbiasz być w pobliżu wody. Siedzenie w domu nie jest w Twoim stylu. Wolisz spędzać czas aktywnie albo krążyć po mieście ze znajomymi. Twoje motto to "Raz się żyje", a w Brazylii spotkasz ludzi, którzy mają podobne podejście.
PRZEJRZELI MNIE, SKURCZYBYKI : O
tylko motto mam trochę inne xD
Zak
Choć gdy zmieniam jeden czynnik, przy którym pasują mi dwie odpowiedzi to wychodzi mi Nowa Zelandia, a ta z opisu również bardzo mi pasuje. Także Davos
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Ekhm... ZSK, przypominam, że również miałem Nową Zelandię
Przepraszam, przez brak obrazka nie zauważyłem
szyszek27 napisał/a:
W ogóle przeczytałem opis Paryża i to chyba on by bardziej do mnie pasował.
Do mnie w pewnym sensie też. Kurcze wydaje mi się, że zależnie od okoliczności prawie każdy lubi robić coś z rzeczy przypisanych tu do konkretnego miasta. Ja sam lubię robić to co przypisane jest Brazylii i jak najbardziej to co się kryje w Nowej Zelandii ale i kilka zdań z Paryża też mógłbym do siebie przypisać. Człowiek to dość skomplikowany układ, ciężko go zaszufladkować Przez chwilę miałem też Arabię Saudyjską i coś tam też mi się zgadzało. Chyba musimy stać się podróżnikami
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Poszukujesz w życiu głębszego sensu, pasjonują Cię inne kultury i religie. Jesteś ogromnie uduchowioną osobą. Traktujesz życie jak przygodę i uwielbiasz rozmawiać z innymi na tematy filozoficzne dotyczące życia. Nieważne czy spędzasz czas tętniącym życiem mieście czy medytując z zaciszu ogrodu swoje życie poświęcasz innym.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
ZSK, masz rację. Do mnie niby ten opis z Nowej Zelandii bardzo pasuje (chociaż nie w 100%), ale i z innych miejsc też by się dało trochę cech dopasować. Taki już urok tych testów. Za to jeśli chodzi o same miejsca, Nowej Zelandii na nic innego bym nie zamienił
Jak chcecie poczytać opisy innych krajów, to pod tym testem są komentarze i ludzie dali opisy tego, co im wyszło. Oprócz Nowej Zelandii, Brazylii, Francji, Islandii czy Indii są tam też Zjednoczone Emiraty Arabskie i Fidżi. W sumie z opisu Fidżi też kilka rzeczy do mnie pasuje.
Ktoś jeszcze w komentarzu pisał, że jest też Wietnam i Etiopia, ale nie wiem, czy sobie nie robili jaj
Haha, nie mogę, wyszła mi Francja która była tak omawiana niedawno Opis pasuje tylko po części, daleko mi do romantyka i nie inspiruje mnie raczej sztuka i architektura.
Jesteś romantykiem, który uwielbia spacery po brukowanych uliczkach i placach. Inspiruje Cię sztuka i architektura. Kwitniesz kiedy jesteś otoczony artystami i intelektualistami. Lubisz zgiełk miasta, ale siedzenie w cichym wiejskim zakątku z kubkiem kawy lub kieliszkiem wina jest dla Ciebie równie atrakcyjne. Twoja dusza karmi się przebywaniem na łonie natury i głębokimi rozmowami na temat miłości, sztuki i sensu życia.
Jesteś osobą, która uwielbia otaczać się pięknymi i drogimi rzeczami. Doceniasz miejską architekturę i najlepiej czujesz się w wielkim mieście, które oferuje bogatą ofertę życia nocnego i rozrywki. Wierzysz, że życie jest po to, aby czerpać z niego całymi garściami. Nie masz problemu z ciężką pracą, która jest środkiem, aby osiągnąć to czego pragniesz. W zasadzie to czerpiesz przyjemność z pięcia się po szczeblach kariery. Dobrze czujesz się w środowisku ludzi, którzy myślą podobnie do Ciebie i również doceniają luksus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum