Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Hera koka hasz LSD - Teledysk
widzu - 2014-08-07, 10:43 A to jest teledysk?
Komentuję, a nawet nie wiem co. -,-ChodnikowyWilk - 2014-08-07, 11:17 Wyobraź sobie widzu że tak Ale większość komentarzy i tak piosence.Moris299 - 2014-08-07, 13:23
RudaMaupa napisał/a:
Jak przeczytałam o "mocnym teledysku", spodziewałam się karetek, dzieciarni ćpającej po parkach..."
Tak właśnie było by lepiej...
Pokazać w je.bitny i jednoznaczny sposób jak skończą.
Coś jak w filmie "Requiem dla snu" jak nie oglądaliście to obejrzyjcie - polecam.Antybristler - 2014-08-07, 13:25 Mnie wkurza jaranie się gimbusów Reqiuem dla snu, że tak odstrasza od narkotyków itp.
Mądry człowiek i bez debilnych filmów, wie że narkotyki są złe.RudaMaupa - 2014-08-07, 13:27 Przy "Requiem dla snu" łatwo pomyśleć, że to akurat mnie nie dotyczy. Przy tym teledysku widzę, że to może stać się wszędzie. Czasem lepsza subtelność niż walenie po oczach. Ale chyba zależy od odbiorcy, "Sala samobójców" poza sceną cięcia nadgarstków była dość... mało brutalna i sporo osób się nią zdziwiło, a mnie stała się przez to bliska. Tutaj podobnie. Ale - jak już mówiłam - pewnie zależy od odbiorcy.