Muszę ponarzekać, bo coś mnie dziś tak wkurzyło, że... KUUUURWAAA!
Dwie osoby upierające się jaka zima jest wspaniała i ćwierkające jak nie mogą się jej doczekać, bo ładnie, bo śnieżek, mróz i inne duperele... Jak można lubić zimę?! To jest najgorsza pora roku! Tego gówna powinni zakazać. A najgorsze jest to, że coraz bardziej się zbliża. Myślenie o zimie tylko mnie dobija. Kurwa, nienawidzę tej pierdolonej zimy!
No, od razu mi lepiej.
W zeszłym miesiącu stałam w nocy na przystanku bez konieczności posiadania grubszego ubrania wierzchniego i jedyne o czym myślałam, to jak za tym znowu będę przez większość roku tęsknić
Miałem rozwinąć myśl, a tego nie zrobiłem - każda pora roku ma swoje wady i zalety, przy każdej się z czegoś można cieszyć i przy każdej się na coś narzeka. A to gorąco, a to zimno, a to komary, a to znowu ta pierdolona alergia (pozdrawiam Matkę Wiosnę)... i tak to można mnożyć.
W zeszłym miesiącu stałam w nocy na przystanku bez konieczności posiadania grubszego ubrania wierzchniego i jedyne o czym myślałam, to jak za tym znowu będę przez większość roku tęsknić
TO
ChodnikowyWilk napisał/a:
Skonczy sie gledzenie o upalach
Zacznie sie gledzenie o mrozach
nigdy w życiu nie narzekałam na upały dajcie mi je ol jir
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum