nie powinno się łączyć życia realnego z wirtualnym, więc nigdy tego nie zrozumiem ani tym bardziej nie zrobię avatar to avatar, gymba to gymba.
Młoda Damo, to szokujące jakże my się potrafimy jednak czasami stuprocentowo ze sobą zgadzać!
V - r napisał/a:
Ja prawie cały czas milczę, czym zarobiłem sobie na pseudonim Widar
A jak już coś powiesz to czasem takie drewno z tego wychodzi, że niedługo będziesz miał ksywę V - r. Z teflonem! (I to wcale nieprawda, nie jesteś drewniany, ale skojarzyła mi się nazwa)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Z drugiej strony przynajmniej będzie dodatkowa motywacja, żeby jechać na forumowy zlot - ciekawość, kto też kryje się pod danym avatarem może być dla niektórych silnym bodźcem, który spowoduje, że ruszą 4 litery sprzed kompa i przyjadą na zlot
Tak się składa, że akurat wtedy będę zajęty.
A tak serio, uważam że to, jak zwykle przy tego typu "zlotach", nie wyjdzie.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
A czemu miałoby nie wyjść? Dużo mniejsze fora organizują sobie zloty i to skutecznie, nawet w pięć osób, ale organizują, więc dlaczego tutaj miałoby nie wyjść?
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja też nie jadę. Ale to akurat nie jest powód dla którego cokolwiek by się wam miało nie udać.
........................
........................
Na głupie konwenty to jeździ, ale na zlot forumowy nie przyjedzie? Chamstwo!
jest różnica między wyjazdami z REALNYMI znajomymi, a spotkaniem z OBCYMI ludźmi z neta. pisałam już, że nie łączę życia realnego z wirtualnym. raz już byłam na takim meetingu z ludźmi, których znałam wtedy 5 lat i to było fatalne, jakbym spotkała całkiem obcych ludzi. nie mówię, że z wami będzie gorzej, ale po prostu nie
Za Ruchem Rycerskim stoi ideologia, propagowanie ideałów rycerskich i wdrażanie ich do życia codziennego, rekonstrukcja to nie tylko zabawa, więc cichaj.
a potem takie ruchy rycerskie jadą na głupie konwenty i organizują głupie warsztaty głupich sztuk walk zaraz obok głupich spotkań autorskich z głupimi Sapkowskimi, paneli o głupich seriach, kulturach, krajach, religiach, głupich koncertów i występów, głupich zlotów fandomów i głupich sal ze wszystkimi planszówkami, rpgami, konsolami i oculusami. yep.
a potem takie ruchy rycerskie jadą na głupie konwenty i organizują głupie warsztaty głupich sztuk walk blablablablabla
Ruch Rycerski =/= bractwo/stowarzyszenie etc. Ruch Rycerski to ogół bractw i nie odpowiada za to, co robią pojedyncze stowarzyszenia. Na konwenty najczęściej jeżdżą tacy, którzy działają głównie dla zabawy, ci mniej "ortodoksyjni".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum