_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
No możesz jeszcze powiedzieć na przykład czy lubisz oglądać seriale, anime, filmy? Albo grać w gry? Widzę sygnę z Fallouta więc props level trochę wzrósł.
Widzę sygnę z Fallouta więc props level trochę wzrósł.
Lubię pizzę i filmiki na youtube.
Fallouta też lubię i gram se aktualnie w Sheltera. Pograłbym w 1 i 2, ale znam je na pamięć.
Chińskich bajek nie oglądam, bo jak widać nazywam je chińskimi bajkami i lubię jak ktoś ma o to butthurt (chociaż one punch man jest świetny ;^)).
W sumie mało co oglądam, bo nie zawsze mam ochotę się skupić tylko na tym, żeby siedzieć i oglądać. Gra o tron mnie ostatnio wciągnęła, ale sezon się skończył.
Tak poza tym to se siedzę na dupie.
Przybyłem znaleźć icka, wodza i orkę, a tutej jest tylko środkowy.
Używam emotek z noskiem. Tutaj możecie go sobie skopiować "^". Tylko w "xD" i ";*" nie używam noska.
Normalnie bym napisał posta pod postem, ale pewnie nie można to se edytuję xD Jestem niepoprawnym śmieszkiem, węglowym golemem, królem trolli, ciasteczkowym lordem i cygańskim księciem. Jezusie zapomniałem o najważniejszym! Do tego jestem też królem goblinów.
_________________ :^) :^) :^) :^) :^) :^) :^)
Ostatnio zmieniony przez Oleksander 2016-08-11, 13:39, w całości zmieniany 3 razy
Całkiem możliwe, ale nic mnie to niestety nie obchodzi :^(
Koleżka, który sobie zarezerwował tę rolę musi się niestety z tym pogodzić i rolą się podzielić. Albo nie pogodzić, co nie zmieni faktu, że nadal jestem węglowym golemem.
Niemniej dziękuję za informację ;^)))
Ps dziękuję za milutkie powitanie koleżkowie ;^)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum