Wcześniej była taka bardzo wygodna funkcja przy skrinach, że można było kliknąć w przycisk następny i dostawało się kolejny skrin z głównej. Dlaczego to zniknęło, skoro bardzo usprawniało przeglądanie głównej z kometarzarzami?
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-01-28, 23:08, w całości zmieniany 2 razy
Mimo, że sam z tego nigdy nie korzystałem dołaczam się do pytania.
Mało tego, byłem teraz na mistrzach, żeby sprawdzić czy to prawda i zauważyłem, że nie ma też przycisku "poprzedni"
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Ja używałam tej funkcji cały czas. Teraz muszę klikać w każdy skrin, co jest problematyczne, a wcześniej wystarczyło po prostu kliknięcie sobie następny i otworzenie go sobie w nowej karcie.
Mam tylko nadzieje, ze to nie będzie obsługiwane strzałkami, bo ja ciagle klikam strzalke w lewo zamiast w dol i tak zwykle odkrywam ta opcje na innych stronach...
Wychodzi na to, że przydałby się jakiś samouczek. Bo wychodzi na to, że topowi mistrzowie nie znają połowy opcji na stronie
W takim razie dodatkowo wychodzi na to, że jedna opcja to już połowa opcji i że topowi mistrze to ja jeden (bo nikt więcej się nie przyznał do swej niewiedzy) więc dziękuję
Mam tylko nadzieje, ze to nie będzie obsługiwane strzałkami, bo ja ciagle klikam strzalke w lewo zamiast w dol i tak zwykle odkrywam ta opcje na innych stronach...
mnie to też strasznie denerwuje bo ciągle mi się to zdarza w ogóle najczęsciej przewijam spacją a na yt to koszmar ;p
ja z tego bardzo rzadko korzystałam bo wolę otwierać każdy skrin z głównej w osobnej karcie a potem je przeglądać, nie muszę czekać aż się załadują (wiem że to parę sekund ale czas jest taki cenny w internecie no nie)
Wychodzi na to, że jako jedyny przeglądam główną skrojując ją w dół i tylko do nie których screenów zaglądam jak mnie zaciekawią.
Ja patrzę na ilość komentów i wtedy wchodzę
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Kurna, też o tym nie wiedziałem Gdzie był ten przycisk?
A ja za każdym razem klikałem w screena, czytałem komentarze, wracałem na główną, klikałem w kolejnego screena, czytałem komentarze, wracałem na główną... Tyle czasu zmarnowane
A ja za każdym razem klikałem w screena, czytałem komentarze, wracałem na główną, klikałem w kolejnego screena, czytałem komentarze, wracałem na główną... Tyle czasu zmarnowane
Toż to niepraktyczne! Ja otwieram screeny w nowych kartach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum