Wpadłem na pomysł konkursu związanego z wyborami.
Mianowicie zróbmy swoje własne plakaty wyborcze w tym temacie.
Można zrobić siebie jak i plakat związany z inną osoba z forum.
szkoda, że to nie spoty wyborcze. z grafiką u mnie kiepsko, ale z filmikami już lepiej
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Zajęło mi całe 30 sekund! Dzięki Zak! Mój księdzu z Bajki!
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ostatnio zmieniony przez R - y 2014-11-13, 02:33, w całości zmieniany 2 razy
to miał być gif! a poza tym chciałam, ale uznałam, że mam wielki tyłek i uznałam, że oszczędzę tego widoku
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
To do mnie nie przemawia bo chce się powiedzieć "to sobie jeszcze poczeka"
Cytat:
Plakat Slownika
Słowa Rozumiecie? Bo jest słownikiem xD
Ostatnio zmieniony przez SlownikOrtograficzny 2014-11-05, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez R - y 2014-11-13, 02:33, w całości zmieniany 1 raz
Szyszek Ja bym tez sie pobawil tylko nie mam na co kandydowac
Na admina!
Icek, mimo że tylko dodałeś napis, to wyszło całkiem spoko!
R - y, fajny plakat! EDIT: Fajne plakaty! Szczególnie ten drugi oddaje twoją osobowość
Ale za to Słownik pozamiatał! David Hasselhoff mnie przekonał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum