Love ty sie na pewno sportem nie interesujesz, nikogo nie oszukasz
Ba, pamiętam jak graliśmy parę lat temu ze znajomymi w taką grę, że się nam przyczepiało na czole karteczki z imionami ludzi/postaci i mieliśmy zgadywać kim jesteśmy. Koleżanka się spytała, czy może mi dać sportowca, na co odparłam "jedynie jeżeli to będzie nazwisko tak znane, że jest bardziej rozpoznawalne niż sama dyscyplina sportu, w której występuje". Dostałam Radwańską, nie zgadłam, a ona do dzisiaj myśli, że ją trollowałam, jak powiedziałam, że pierwszy raz się zetknęłam wtedy z tym nazwiskiem
Ale teraz wiem kim jest.
Nie lubię tenisa, nudzi mnie ten sport jak cholera, ale dzisiejszy finał nawet ja oglądałem bo w końcu Radwańska dokonała czegoś naprawdę niesamowitego. Także gratulacje dla niej
A ja tymczasem wracam do śledzenia ciekawszych dyscyplin
Też mnie tenis nudzi niemiłosiernie i sukces Radwańskiej tego nie zmieni. Oczywiście cieszę się, że udało się jej wygrać w tym turnieju, bo łatwo nie było i Kvitova też walczyła dzielnie o zwycięstwo. Mam nadzieję, że z jej formą będzie coraz lepiej. Pewnie to mało realne, tak w moim odczuciu, no ale może uda jej się kiedyś wygrać jakiś turniej wielkoszlemowy? Raczej nie przepadam za Isią, ale życzę jej tego zwycięstwa w jakimś turnieju Wielkiego Szlema.
Ja tam tenisa lubie, i to chyba jedyny sport ktory bardziej wole ogladac niz samemu grac.
Jak sie w tv oglada to sie bardzo latwe wydaje, ot przebijanie pileczki przez siatke, co to za sztuka. Ale jak pierwszy raz przyszlo mi grac i podniesc rakietke ( a to cholerstwo jest ciezkie) i grac, to szybko zmienilem zdanie Naprawde trudny sport.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum