W skrócie - takie łatwiejsze League of Legends: nie trzeba budować itemków, LVL jest dla całej drużyny, różne mapki i postaci nawiązujące do uniwersum Warcrafta, Diablo i Starcrafta.
Ja już się przejadłem MOBA ale jak już to polecam Strife
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
gry blizzarda akurat są jednymi z tańszych, szczegolnie jestli porownasz je do cen np. ubisofta
Ja kiedyś za WoWa abonament płaciłem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Co to jest "budowanie itemków"?! Albo na jeszcze węższym poziomie: co to jest "itemek"?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Co to jest "budowanie itemków"?! Albo na jeszcze węższym poziomie: co to jest "itemek"?
Ewkipunek - no różne rzeczy np jakiś miecz który dodaje prędkości ataku czy tam obrażeń dodatkowych. Ale to nie taki, że nim bijesz bo to nie RPG. No i budowanie czyli ich składanie, bo nie kupujesz od razu gotowego tylko kupujesz różne części i robisz builda.
Ale żeby kuźwa nie wiedzieć, co to jest "item"? :I
W kontekście gry nie mam kurwa zielonego pojęcia. A już sformułowanie o ich "budowaniu" kompletnie mnie rozbraja. Co? Gdzie? Jak? Po co? Na co? Przykłady!!!
Od 10, jak nie więcej, lat grywam tylko w serie Football Manager, Cyvilization i Europa Universalis z któtkimi przerwami na kompulsywne powroty do Heores III i pierwszego Rome: Total War. Więc wybacz ale kurwa pojęcia nie mam co to jest "budowanie itemków" a google nie pomaga...
O! i Miss i Icek wyjaśnili o tyle o ile. Nie można powiedzieć że to ulepszanie ekwipunku tylko trzeba się zesrać angielskim "itemem"?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2015-08-15, 15:10, w całości zmieniany 2 razy
LoL wcale nie jest taki prosty jak się wydaje. No i tak, da się. Tutaj np. nie trzeba last hitować minionów, w ogóle trochę na czym innym to polega. Tzn. trzeba zniszczyć wrogi Nexus, ale na każdej mapce są inne jakby buffy do zdobycia i cele do osiągnięcia.
No zdobywasz kilka przedmiotów i składasz je w jeden, mocniejszy
Wszystko jasne. Dziękuję.
........................
........................
No sorki Jankiel, ja już nawet w życiu codziennym mówię na coś item, na pieniądze, że gold albo zamiast tysiąc mówię k a milion kk ._. Tzn nie cały czas, ale zdarza mi się. Różne inne nawiązania też, to trochę chore
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum