Bzdury piszesz! Nie ma dowodów na to, że Hitler pił herbatę.
Hitler gustował raczej w byczej spermie
A całe forum w wilczej
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostatnio zmieniony przez widzu 2021-01-07, 13:10, w całości zmieniany 2 razy
Nieprawda, za to wiem że twój stary ci wkładał zawsze 2 palce przed snem, a pewnego razu znów włożył ale rączki miał obok ciebie.
To jest zachowanie poniżej wszelkiej krytyki. Lowe za co groziło wywalenie? Nazwanie morisa skończonym idiotą? Wnoszę o to samo.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
incy nie jest ostatnimi czasy w nastroju na takie kłótnie. Prędzej założy ci temat w Skargach na adminów niż zacznie się z tobą bawić we wzajemne pojazdy.
Wywolales wilka z lasu, myślałem że się dissujemy a to i tak delikatny pocisk
1. ja cię nie dissowałem
2. to co napisałeś to już ubliżanie
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Odkąd sugerujesz że wszyscy użytkownicy są w mojej spermie. Z resztą ja nie mam problemu z tym że tak powiedziałeś, ale musiałeś się liczyć z moim pojazdem. Następnie reagujesz płaczem, inni cię bronią , a tata widzu przychodzi i mnie ciągnie za ucho
Odkąd sugerujesz że wszyscy użytkownicy są w mojej spermie
Co
Powiedziałem, że całe forum GUSTUJE w twojej spermie co było nawiązaniem do zabaw w nocnych markach a ty obraziłeś mnie i mojego ojca nazywając to pociskiem
[ Dodano: 2021-01-06, 14:08 ]
ChodnikowyWilk napisał/a:
tata widzu przychodzi
Daddy widzu 😏
Ostatnio zmieniony przez icywind 2021-01-06, 14:12, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Daj jeszcze warna mandolinie jak idziemy za ciosem
Icywind osmieszyl mnie mówiąc o mojej spermie, a potem obraził moją mamę a ostrzeżenia nie dostał
Może jestem ślepy, ale w którym miejscu on obraził Twoją mamę? No i ja się zgadzam z Widzem, Twój żart był dużo cięższego kalibru niż żart Icka
[ Dodano: 2021-01-06, 14:28 ]
A, ok, post Widza wszystko wyjaśnił. Też nie nadrobiłem szałta. No to znów się zgadzam z Widzem, obydwa osty zasłużone za pociski po rodzicach. I skończcie już to, plz
Jakbyscie poszli na standup w stylu standuper obraża randoma z widowni to by wam dupa pękła
Mi by nie pękła, bo standup rządzi się swoimi prawami, ale jak ktoś idzie na standup to wie czego się spodziewać, a forum to trochę inna bajka, każdy ma inny poziom wrażliwości. Jedni mają wyjebane na wszelkie pociski, a inni to wezmą do siebie i się obrażą.
No i bez obrazy, ale gdyby mi standuper rzucał tekstami z kategorii "twoja stara" to żądałbym zwrotu kasy za niski poziom żartów
Jedni mają wyjebane na wszelkie pociski, a inni to wezmą do siebie i się obrażą.
sprawa przybiera inny obrót kiedy do nas dotrze że jak ktoś kogoś z premedytacją obraża to tak naprawdę wyraża poziom jaki sobą reprezentuje, przykładowo jak w kimś jest dużo żalu bo chujowo mu się układało w życiu to będzie przelewać ten żal na innych - co wcale nie oznacza że z "ofiarą" jest coś nie tak, po prostu ktoś ma "niski" stan emocjonalny i próbuje zarazić nim innych, żeby samemu poczuć się lepiej
podobnie jak ktoś jest wkurwiony to będzie reagować z poziomu wkurwienia, co dość mocno zaburza obiektywność osądów, wszyscy znamy sytuację gdy mówimy "za dużo" i potem tego żałujemy bo tak naprawdę tacy nie jesteśmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum