Muszę przyznać, że niektóre pytania ułożone są w sposób niejasny, mylący czy niejednoznaczny, jakby były pisane przez redaktora faktu. A jeśli te filmiki na prawdziwym egzaminie są podobnej wielkości i jakości to powodzenia
A z takich ciekawostek dodam, że nie zaliczyłem Zrobiłem trzy błędy, max można dwa. Jak zwykle poległem na długości hamowania, bo mimo, że to nowy test, to jakiś chuj podstawił wyniki chyba dla dwudziestoletniego Poloneza na łysych laciach, żaden współczesny samochód nie ma tak długiej drogi hamowania rzesz kurwa ich zapierdolona w dupę mać! Tępe i wiecznie zacofane chuje. Drugi błąd był z racji tego, że w zdaniu zabrakło informacji o tym czy uprzywilejowany samochód dawał sygnały świetlne i dźwiękowe, a trzeci to moja faktyczna niewiedza. Polecam się sprawdzić
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Są trochę inne niż te oficjalne z płyty. Siostra właśnie zdaje i na początku robiła tez interii to ciągle zdawała. Włączyła te oficjalne z płyty i średnio co 4 nie zdaje. Jest różnica.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
58 punktów, ale niektóre pytania były po prostu dziwne
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ktoś z Was trafił na wymiary tablic rejestracyjnych albo na długość drążka zmiany biegów?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Wszystko ok, ale na jednym filmiku np. było pytanie o znak, którego w ogóle nie było widać! Ledwo pokazali, a się zatrzymało i było zamazane, więc jak tu odpowiedzieć?
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
tam było pytanie czy znak dotyczy samochodów osobowych czy ciężarowych i ni uja nie było widać
Nie mam prawka, ani nigdy się na niego nie uczyłem. Spodziewałem się takiego wyniku
Twój wynik: 45% (33 punkty)
Jak miałem jazdy to instruktor mi opowiadał, że każdy jest w stanie zdobyć około 50 punktów, nawet jeśli nie ogarnia tych trudniejszych i mniej oczywistych przepisów ruchu drogowego i nietypowych znaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum