Lol. Aż musiałem sobie oczy przetrzeć tak, że zamieniły się w otrzy (gierka słowna na poziomie Tomasza Lisa), ale widmo nie zniknęło. Dostałem tu pierwszą od chyba dwóch lat prywatną wiadomość.
Ano, czas na unboxing w takim razie.
[ Dodano: 2022-09-08, 08:43 ]
Nowa strono, głooopia peeezdo, możesz mi skoczyć bo akurat zacząłem zupełnie nowy wątek.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2022-09-08, 08:43, w całości zmieniany 1 raz
Już nie pamiętam okoliczności. Musiałby widzu opowiedzieć, o ile pamięta. Jedyne, co pamiętam, to to, że to było wyjątkowo absurdalne, do tego stopnia, że bawiło XD
No proszę, mamy pierwsze forumowe okrążenie dookoła świata. Ale liczba kilometrów samochodem powala. Chociaż nie wiem w sumie ile robią kierowcy rocznie przeciętnie jak jeżdżą do roboty ?
ChodnikowyWilk, zależy jak daleko mają do "roboty". Moja praca opiera się na jeżdżeniu z miejsca na miejsce w ciągu dnia, czasem na inwestycję mam 150 km w jedną stronę, w dodatku lubię gdzieś na weekend wyskoczyć i ot, nazbierało się.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Hehe. Tutaj widzę że jakaś technologia internetowa coś robi. Czyli tradycyjnie pierwszy raz to widzę i nie mam pojęcia o co chodzi.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum