Jakby nie Korwin i cień mgły od Dudy to bym nie wiedział co to jest. I poza tymi dwoma wystąpieniami nie śledzę. Pisze posta żeby ci nie było smutno że założyłeś temat niby na czasie a sam w nim siedzisz😁
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Z tego co słyszałem a nie słyszałem wszystkiego to najlepiej grubson, natalia szroeder, kartky, beata kozidrak, taconafide, tau
Oddzielnie propsy dla taty maty za pewność siebie i charyzmę z jaką wykonuje utwór
Ehh klocuch jest kurwa asłuchalny z tym swoim zjebanym głosem, dlaczego on to robi jak jest tak nieziemsko utalentowany
Ej dobra a to jakoś zbiera hajs? Na co i w jaki sposób i skąd się to wzięło?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
[ Dodano: 2020-05-17, 00:26 ]
pod każdym kawałkiem hot16challenge masz link do tej zbiórki xd
[ Dodano: 2020-05-17, 00:28 ]
zwykle wpłacają zwykli szarzy ludzie ale np. Klocuch wspomniał w filmiku o "skarb życia muszyna" i producent tej wody wpłacił 30 000 pln
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2020-05-16, 23:28, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2020-05-17, 08:34 ]
Aha. Spoko. Niech se tam ludzie robią w internetach co chcą.
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Można Klocucha nie lubić, bo ma specyficzny styl nagrywania, prawda, ale nie można mu odmówić bycia jednym z dwóch motorów napędowych tej akcji.
Bo przeanalizujmy początek:
Jest sobie jeden raper, postanowił wskrzesić stare wyzwanie rapowe.
Na koniec nominował dwóch swoich kolegów i Taco Hemingwaya.
Koledzy się na niego wypięli, za to odpowiedział Taco, który dla jaj nominował Kloca.
Ten zrobił to w swoim stylu i wyskoczył z "nominuję Norbiego, Rafała Brzozowskiego i Ojca Mateusza". No typowa ślepa uliczka z filmem robionym dla jaj.
No ale nagle cały na biało wchodzi drugi motor napędowy, czyli Norbi. Nikt się tego nie spodziewał, ale odpowiedział swoim kawałkiem, mimo że raperem nie jest (dodajmy że dwóch kolegów raperów w tamtym momencie dalej nic nie nagrało).
A potem to już się potoczyło lawinowo i śpiewają coraz bardziej z czapy ludzie. Przez jedną nominację dla jaj, która nie miała prawa się udać.
A jakby wyzwanie planowo krążyło tylko w gronie polskich raperów, to by nikt o tym nie słyszał i nie zebraliby ułamka tej kwoty co mają teraz.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Właśnie dlatego ze to akcja charytatywna w szczytnym celu, włączyło się w to aż tak dużo osob. W pierwszej edycji niczego takiego nie było, więc poza rapowym środowiskiem wszyscy to mieli raczej w powazaniu. Może norbi by nie odpowiedział gdyby nie zbiórka, albo kolejne osoby które nominował
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ja o pierwszej edycji #hot16 dowiedziałem się przypadkiem i myślałem, że zgodnie z nazwą, chodzi o poderwanie gorącej nastolatki.
Wg mnie Lotek całkiem spoko, ten gej w tle śmieszy, Mata i jego Tata obaj spoko, ale najbardziej zaskoczyła mnie Mery Spolsky, zajebiście rapuje. Podziwiam tak szybko napierdalać słowa.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum