Tani laptok co by lisek nie mulił i uciągnął zabójcze wymagania pakietu microsoft word, przekątna jakieś 15 cali, system win 10, bom przyzwyczajon. Ktoś coś?
Ostatnio zmieniony przez Mormegil 2017-09-30, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Packard Bell
Model: Dot s
Procek: Intel Atom N2600
Grafika: Integra - Intel Media Accelerator 3600
Dysk: SSD 60GB
Wbudowana karta wifi i chyba bluetooth
LCD: 10.1" (matowy)
[ Dodano: 2017-09-30, 15:35 ]
mały ekran ale mogę udzielić na niego gwarkę i masz uber budżetowo go
[ Dodano: 2017-09-30, 15:36 ]
Jest zainstalowany piracki win10
Ociechuj! Mormel, ty żyjesz! A już myślałem, że się zgubiłeś w jakimś lesie, padłeś z wyczerpania, już cię dawno lisy opierdoliły po czym szkielet znalazł Danniken i powiedział: "widzicie?! Miałem rację, że ze związków kosmitów ze stworzonymi przez nich ludzkimi kobietami rodzili się giganci!"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-09-30, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Tnie się z żalu że nie pomysśał o tym, że mógłby kosić zyliardy na szpiegowaniu, tak jak to robi chrome hurr durr.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Co wy mówicie, po jakiejś aktualizacji lisek odpala mi w dwie sekundy, gdzie wcześniej pojawiał się po sześciu bo dużo dodatków here. Serio jestem pod wrażeniem. Ciekawe co będzie jak wejdzie quantum.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
ja kocham ff, to moja ulubiona przeglądarka jeśli chodzi o praktycznie wszystko poza szybkością, niestety musiałam się przerzucić na inne bo na lisku nie mogłam funkcjonować nadal mi smutno
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
no uruchamiał mi się czasem nawet jakąś minutę xD a to jest długo
i nie dało się nic oglądać na yt bo tak cięło
ale nie odinstalowałam, to zrobię aktualizacje i sprawdzę
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum