Siemaneczko, jestem Daniel, po wirtualnym świecie poruszam się pod nazwą c1ick. Mam 19 lat (a raczej jesieni), mieszkam na dolnym śląsku. Mistrzów znam i przeglądam od dawien dawna, ale dopiero niedawno postanowiłem się trochę poudzielać. Zaczęło się od zwykłego komentowania skrinów, ale z czasem zaczęło mi to nie wystarczać i postanowiłem też sam powstawiać kilka śmiesznych ripost i komentarzy. Jak na razie moja statystyka jest w miarę w porządku (5 z 7 skrinów na głównej) i mam nadzieję, że uda mi się ją utrzymać
Na forum przyprowadziła mnie wiadomość od Krokoroka z linkiem (choć chyba nieświadomie złamałem jedną z waszych, jeszcze wtedy nieznanych mi, zasad: "53. Nie klikamy w linki od Krokoroka."), więc jestem. Nie wiem czy wysyłacie taką wiadomość każdemu, kto uzyska jakąś tam rangę na stronie, czy może zostałem tym "wybranym".
Anyway, poprzeglądałem trochę tutaj waszych wypocin, zanim sam coś naskrobałem i przyznam, że nawet fajnie tu macie i fajnie byłoby wstąpić do waszej "watahy".
PIS JOŁ!
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Witaj c1ick
mi Krokorok wysłał zaproszenie jak wbiłem 400 punktów(dodatnich) za komentarze, być może ty dostałeś zaproszenie z okazji piątego skrina na głównej . Żartuje Krok wysyła zaproszenia wszystkim, którzy choć trochę się tam udzielają
Zadam ci jeszcze pytanie, a ty na nie odpowiedz: śliwka czy jabłko i dlaczego?
Witaj c1ick
mi Krokorok wysłał zaproszenie jak wbiłem 400 punktów(dodatnich) za komentarze, być może ty dostałeś zaproszenie z okazji piątego skrina na głównej . Żartuje Krok wysyła zaproszenia wszystkim, którzy choć trochę się tam udzielają
Oke, ogarniam
Jabłko, bo większe, bo polskie, bo twardsze
Co wygrałem?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Oke, ogarniam
Jabłko, bo większe, bo polskie, bo twardsze
Co wygrałem?
W sumie to ja ostatnio wszystkim nowym zadaje tego typu pytanie i nikt o żadną nagrodę się jeszcze nie pytał
Ale za taką odpowiedź jaką dałeś pozwalam ci wpisać sobie pod nickiem, że jesteś prawdziwym patriotą
Ostatnio zmieniony przez Całkiem_Dobry_Chłop 2014-12-21, 00:49, w całości zmieniany 1 raz
W sumie to ja ostatnio wszystkim nowym zadaje tego typu uznanie i nikt o żadną nagrodę się jeszcze nie pytał
Ale za taką odpowiedź jaką dałeś pozwalam ci wpisać sobie pod nickiem, że jesteś prawdziwym patriotą
C1lick ale nie pisz z błędami! "Jestę" a nie "jestem".
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
W ogóle fajnie, że zrobiłeś sobie świąteczny awatar, od razu się wczułeś
Oczywista oczywistość Magia świąt jest dla mnie zbyt potężna, żeby jej nie ulec. Nawet bez śniegu No i przyznam się, że wasze avatary i sygnatury podsunęły mi ten pomysł tak po trochu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum