Cóż, jako, że nadszedł czas sesji, a wtedy w naszych głowach aż się kotłuje od przeróżnych pomysłów, ja wpadłam na taki, by stworzyć forumkową mapę Europy.
Na czym to miałoby polegać? Już tłumaczę.
Ustalamy, z czym nam się kojarzy dane państwo, a to sobie ustalimy, czy wszyscy sami wypiszemy państwa oraz jedno słowo/fraza, z czym nam się kojarzy, albo będzie tak, że będzie dzień danego państwa i każdy w poście będzie pisał jednego posta z jedną frazą, a potem najczęściej spotykana będzie trafiać na mapkę.
Tylko weźcie do cholery nie przesadzajcie z długością frazy!!! Góra trzy słowa.
Albo każdy dostanie czystą konturową mapkę i sam wpisze, potem wrzuca w poście, potem się pozbiera najczęściej powtarzającą się propozycję i przypnie się, czy coś.
włochy - pizza - macbed przed telewizorem - pizza ma ser - ser - serwolucja - icywind - macbed przed telewizorem + icywind = macbed przed telewizorem wyświetlającym icego
Z mapy którą wkleiła Lila: "Why is Slovakia not in FIFA?" ?!
Że tak zacytuję samego siebie: co?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Więcej się forumków wypowie, to się ustali, na jakiej zasadzie będziemy dobierać odpowiednie skojarzenie do danego państwa. Potem się można zająć Antkową propozycją odnośnie mapy Polski
Ale dlaczego internety twierdzą że Słowacja nie należy do FIFA?!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
[ Dodano: 2017-02-05, 21:16 ]
Dobra, decydujcie:
1. Robimy w tym temacie tak, że każdy dzień przeznaczamy na jedno państwo, każdy pisze po jednym poście, z czym się kojarzy mu dane państwo, używając jednego słowa/jednej króciutkiej frazy.
2. Każdy dostaje czystą mapkę konturową i sam wpisuje propozycje, ustalamy deadline, potem się zbierze, powybiera najczęściej pojawiające się propozycje dla danego państwa i tworzymy jedną forumkową mapkę.
3. Inne - podajcie własną propozycję
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum