Chcę kupić telewizor. Najlepiej FULL HD z internetem i tak gdzieś około 40 cali mi wystarczy, takich telewizorów jest dużo i nie wiem który wybrać. Najlepiej, aby nie był drogi. Czyli tani a dobry.
Sorry ziom, w twoim temacie nie ma pola do lewicowej spiny więc nie będzie się cieszył popularnością.
Spróbuj tak:
Marcin55522 napisał/a:
Chcę kupić telewizor. Najlepiej FULL HD z internetem i tak gdzieś około 40 cali, bo na takim najlepiej ogląda się filmiki z gwałtów
Albo tak:
Marcin55522 napisał/a:
Chcę kupić telewizor. Najlepiej FULL HD z internetem i tak gdzieś około 40 cali i chcę go kupić szybko, póki te muslimy nie zabroniły w Europie istnienia telewizji
to wtedy wśród spamu gównoburzą ktoś ci coś sensownie doradzi.
Ja bym chciał pomóc ale... akurat nic nie wiem o telewizorach. Przykro mi.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Jak do internetów to nie bierz philipsa bo smart tv strasznie ssie. Przynajmniej kilka lat temu tak było.
Moris przyjdzie i powie, że Samsung chujowy, ale ja bym przejrzał ofertę. Podobnie LG no i może Sony czy tam Sharp.
Ale nie jestem na bieżąco, nie znam się, zapytaj jak będziesz dom remontował lub bodował
_________________ I'm boring myself just talking about this.
No, z tym Philipsem to prawda, lubi się zaciąć jak się nagrzeje. Wtedy trzeba go wyłączać z gniazdka
Samsung ma sporo funkcji, ale tym samym jest obładowany jak wielbłąd na Saharze i lubi się psuć.
A tv będzie stał czy wisiał?
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum