Wysłany: 2018-01-02, 16:28 Wspomnienia z 2017 na forum
Naszło mnie tak nagle... zastanawiałam się nad minionym rokiem, co się takiego wydarzyło w moim życiu. Generalnie zrobiłam sobie jego podsumowanie w głowie. Zainspirowało mnie to, by rozpocząć dyskusję (o ile ktoś ją podejmie), o tym, co zapamiętaliśmy z życia forum w ubiegłym roku.
U mnie to było:
•
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
• Generator Jankielizmów
• Zakładka "Urodziny" autorstwa Morisa
• Strych i Mańka jako moderator
• Afera z Nocnymi Markami
> przeróbka Jankiela odnośnie tej afery, prawie popłakałam się ze śmiechu
• Premiera gry Mistrzowie Forum Offline
• Forumowe RPG
• Wilku jako CokkSukker
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Na pewno zapamiętam grę Antka i sesję RPG Widza bo to były inicjatywy forumowe, które nie pojawiały się wcześniej.
A poza tym inby o nocne marki, bo w 2017 były wyjątkowo intensywne.
Tak btw: przeniosłem temat do bardziej odpowiedniego działu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum