Moja przygoda z Wami rozpoczęła się dokładnie 1237 dni temu. Przez większość czasu byłam jednak tylko cichym obserwatorem, gdy pewnego dnia zaryzykowałam, założyłam konto, wrzuciłam coś, co uważałam za warte Waszej uwagi i od razu trafiłam na główną... Na forum było mi nie po drodze, za to bacznie śledziłam komentarze pod screenami. Poza wymienionymi powyżej czynnościami, na co dzień robię... No właśnie ciężko to określić. Być może na takie szczegóły trzeba zaczekać, trochę lepiej się poznać... Choć ze mną nie będzie łatwo, bo jak idzie wywnioskować z powyższych słów jestem osobą raczej zważającą na to, co chcę powiedzieć i być może ze strachu przed krytyką czy nieprzychylnymi odpowiedziami wypowiadam się raczej mało.
Mimo wszystko liczę na... udaną konwersację?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
I tak już całkiem dużo o Tobie wiemy. Jesteś tajemnicza i ostrożna w internecie. Jesteś dziewczyną w wieku moich sióstr z Koszalina. Masz konto na mistrzach pół roku, jesteś cichym obserwatorem, nie jesteś łatwa, obawiasz się krytyki, lubisz żyrafy i jako admin wiem jak masz na imię, ale to na razie zostawię dla siebie...aaa zapomniałbym, dzień dobry.
I tak już całkiem dużo o Tobie wiemy. Jesteś tajemnicza i ostrożna w internecie. Jesteś dziewczyną w wieku moich sióstr z Koszalina. Masz konto na mistrzach pół roku, jesteś cichym obserwatorem, nie jesteś łatwa, obawiasz się krytyki, lubisz żyrafy i jako admin wiem jak masz na imię, ale to na razie zostawię dla siebie...aaa zapomniałbym, dzień dobry.
Tak sobie czytam poszczególne powitania i akurat Ty podałaś najwięcej informacji. Same suche fakty to za mało by coś o kimś powiedzieć, natomiast Ty przedstawiasz siebie
Witaj.
Ale wielu przy takich powitaniach na forach wypisuje wprost swoje zainteresowania, hobby, ulubioną muzykę czy sport. Chciałam to pominąć, ale jak widać z nawet takich niby "nijakich" słów da się rozszyfrować osobowość.
Ale wielu przy takich powitaniach na forach wypisuje wprost swoje zainteresowania, hobby, ulubioną muzykę czy sport. Chciałam to pominąć, ale jak widać z nawet takich niby "nijakich" słów da się rozszyfrować osobowość.
Może nie tyle rozszyfrować osobowość, bo w końcu ocenianie po jednej wypowiedzi jest co najmniej śmieszne. Jednakże daje nam to już jakieś informacje o Tobie, poznaliśmy kilka z twoich cech
Niestety nie do końca te, z których moge być dumna, ale koniec już o tym, bo chyba nie to jest celem rozmów na tym forum
Cześć, cześć każdemu po kolei!
jak idzie wywnioskować z powyższych słów jestem osobą raczej zważającą na to, co chcę powiedzieć i być może ze strachu przed krytyką czy nieprzychylnymi odpowiedziami wypowiadam się raczej mało.
Wydaje mi się że jesteś bardzo podobna do mnie w komentowaniu i w takiej powściągliwości w internecie, więc pewnie byśmy się dogadały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum