[ Dodano: 2016-07-23, 20:04 ]
Mam przez was ochotę na sok grejpfrutowy
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Z pewnością wiele razy mieliście tak, że kupiliście jakiś produkt, który nie spełniał Waszych oczekiwań, a potem żałowaliście jego zakupu, być może nawet zraziliście się do niego. Macie takie w zanadrzu?
Zapraszam do podzielenia się. Możliwe, że ostrzeżecie inne Forumki przed nieroztropnym zakupem
[ Dodano: 2016-12-17, 12:35 ]
Może zacznę
Nie polecam antyperspirantu w kremie firmy Garnier.
Czemu?
Możecie to różnie nazwać - wielkopolska oszczędność, skąpstwo a nawet polska cebula ( ), bo lubię wykorzystywać produkty do końca. Byłam zaskoczona, że raptem trzy tygodnie po zakupie nie mogę wycisnąć tubki do końca, ponieważ zbierało się w niej powietrze. Rozcięłam i moim oczom ukazał się taki widok
Uważam to za jawne pogrywanie z konsumentami, ponieważ nie każdemu chce się otworzyć tubkę i wydłubać zawartość.
Nie mam zamiaru tolerować zamachu na mój konsumencki portfel, dlatego daję nie.
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum